Tie najatraktívnejšie akcie mesiaca v nitrianskych Mlynoch

0
1433

Bohatý program plný hier a záhad si pre vás na mesiac február pripravilo nákupné centrum Mlyny, ktoré sa nachádza v Nitre.

the-shopping-center-860718_960_720

LEGO NEXO KNIGHTS (13.2. – 14.2.)

Ak ste fanúšikom lega, určite neprehliadnite LEGO NEXO KNIGHTS na ktorej spoločnosť LEGO prezentuje svoju najnovšiu sériu Nexo Knights. Konečne prichádza na Slovensko jedinečná séria, ktorú je možné prepojiť s online aplikáciami a zároveň sú títo bojovníci aj interaktívni. V týchto dňoch sa 60m2 premení na stavebnicové ihrisko. Tieto stavebnice však nemusíte iba obdivovať, môžete ich dokonca aj vyskúšať. Teda o zábavu budete mať zaručene postarané. Navyše si z nich budete môcť poskladať netradičné prvky či skúšať prepojenie s mobilnou aplikáciou. Všetky deti navyše dostanú rytiersky diplom.

 

EKOTOPFILM (15.2. – 16.2.)

Ak máte radi prírodu, určite nepremeškajte dva dni ekofilmov, ktoré vás naučia ako sa správať k prírode a čo tým môžete získať. Vstup je samozrejme zadarmo.

 

ZÁHADY SLOVENSKA ( 16.2. – 10.3.)

middle-ages-1094062_960_720

Zrejme najatraktívnejším podujatím v tomto mesiaci budú vyobrazenia 3D legiend, povestí či záhad Slovenska. Modely budú vytvorené až do tých najmenších detailov, čo im umožňuje aj ich mierka 1:25. Budete mať možnosť spoznať najznámejšie povesti ako sú Studňa lásky či Rytieri spod Sitna, strašidelné záhady Slovenska ale aj legendy akou je napríklad Jánošík. Návštevníci sa budú môcť pokochať kostýmom Alžbety Báthoryovej a súčasťou budú aj originálne grafiky záhad Slovenska.