Takto potešíte svoju partnerku za pár eur

0
1586

Džentlmeni, či už ste so svojou partnerkou vo vzťahu mesiac alebo sedem rokov, nasledujúce tipy jej prinesú na tvár úsmev od ucha k uchu. Samozrejme, nemusíte ich urobiť všetky naraz a niektoré sa do vášho vzťahu možno nehodia. Ale ak si na konci dňa môžete povedať, že ste sa dnes snažili aspoň o jednu z týchto vecí, zlepšíte svoj vzťah a dáte najavo svoju lásku. A tomu sa ťažko odoláva!

Mať hlboko do vrecka rozhodne nie je vlastnosť, ktorú by muži a ženy u svojich partnerov preferovali. Ale vzťah nie je iba o míňaní peňazí a o veľkých daroch. Pár eur, a v niektorých prípadoch iba pár centov, však môže rozhodnúť o tom, či budete jej roztomilý ňufko alebo bude pri príchode domov nabrúsená ako britva. Po čom ženy túžia?

Oblečte sa do rovnakých outfitov

Presne tak, dajte najavo, že k sebe patríte a investujte do tričiek pre zaľúbené páry. Len málo vecí ju poteší tak veľmi ako skutočnosť, že chcete dať celému svetu na známosť, že je vaša a vy ste jej.

Nečakané SMS-ky

Messenger je cool a fresh a fast. Ale klasické SMS s komplimentom, zamilovanými vetami alebo sexy nápadmi sú v súčasnosti veľmi podceňované. Potešte ju, ale nerobte z toho každodenné pravidlo. A hlavne, píšte to zo srdca a nie z internetových portálov s básničkami.

Listy alebo pohľadnice s dôvodmi, prečo ju milujete alebo s najkrajšími spoločnými spomienkami

Tak toto je niečo, čo si bude odkladať v krabici pod posteľou a raz to bude ukazovať vnúčatám. A to aj v prípade, že sa niekedy rozídete a deti bude mať s iným mužom. Roztopíte ju? Tak nech to nie je zdrap kancelárskeho papiera.

Kvety a ekológia

Proste si to zapamätajte – chce kvety. Keď zvládne skúšku, keď mala ťažký deň v práci, keď ste sa dlhšie nevideli a hlavne – iba tak, keď ste si na ňu spomenuli.

Existuje však aj skupina žien, ktoré kvety neprijmú, najmä nie ak sú rezané. V tom prípade môžete investovať do izbovej kvetiny (alebo nejakú potiahnuť mame a kúpiť len kvetináč), alebo zistiť viac o jej ekologických názoroch. Hľadajte spoločne spôsob, ako môžete zmeniť svet k lepšiemu. Možno vás prekvapí, že jej predstava ideálneho rande je zbieranie odpadkov v lese, aby bol čistejší, alebo nakupovanie v bezobalovom obchode a šitie vrecúšok na ovocie a zeleninu.

Prineste do vzťahu nové zážitky

Niečo, čo by sama nevyskúšala, ale s vami sa nebojí. Napríklad zábavné topánky kangoo jumps, ktoré vás oboch vrátia do detstva. Milujete jej smiech? A ona miluje, keď ju rozosmievate. A ešte si pri tom aj zacvičíte.

  1. Vymyslite vám spoločný cieľ, na ktorom budete pracovať. Môže to byť trénovanie na polmaratón, zdolanie všetkých slovenských štítov alebo spoločné sledovanie seriálu, ktorý má okolo 150 častí. Malo by to byť príjemné trochu náročné a hlavne spoločné. Zistíte o sebe nové veci – kto je súťaživejší, kto má lepšiu disciplínu a aké skvelé je pracovať na spoločnom projekte.
  2. Doprajte jej výlet na miesta, ktoré ju zaujímajú oveľa viac ako vás. Napríklad ju vezmite do galérie, kde vás to nebaví, alebo na hipsterský trh domácich sirupov a džemov. Urobte jej radosť, vezmite ju na obed a snažte sa ju pritom ešte viac spoznať.
  3. Navrhnite, že pôjdete navštíviť jej rodinu a zorganizujte grilovačku, napríklad u babky. Cink, cink, cink – to cinkajú vaše bonusové body. Záujem o rodinu, pobyt na dedine alebo na chate, chutné jedlo, trochu piva a svet je zrazu krásny a šťavnatý ako malina.
  4. Choďte na jednorazový kurz varenia, tanca, kreslenia… Je to na vás. Dnes krátkodobé kurzy ponúkajú dokonca aj rôzne kaviarne. Možno vás to bude baviť. Zatiaľ však iba jednou nohou otestujte teplotu vody v jazierku kreativity.