Letecká spoločnosť Wizz Air pridáva linku Bratislava-Varšava

0
2405

Letecky do Varšavy:

Bratislavské letisko opäť boduje a vďaka práci spoločnosti Wizz Air bude jeho terminálmi prechádzať ešte väčšie množstvo cestujúcich. Vo väčšine prípadov pôjde o pasažierov, ktorí sa budú chcieť dostať letecky do Varšavy a vďaka novej linke sa im to podarí priamo z Bratislavy.

Spoločnosť Wizz Air zahájila pôsobenie na Slovensku len pred niekoľkými mesiacmi, no už po pár týždňoch ukázala svoje ambície. Tie napĺňa aj v súčasnosti, pretože nedávno ohlásila ďalšiu novú linku. Tentoraz ide o pripravované priame lety z Bratislavy do susednej Varšavy, čím zjednoduší tisíckam pasažierov cestovanie do poľskej metropoly.

38159317 - silhouette of the tourists at airpor carrying luggage- travelers waiting flight at airport


Tip redakcie: Bratislavské letisko má VIP terminál za 300 000€


V poradí už štvrtá nová linka

Predstavitelia Wizz Air, jedného z najväčších leteckých dopravcov v strednej a vo východnej Európe, majú skvelý dôvod na radosť. Po viacerých úspechoch sa im podarilo pripraviť ďalšiu novú linku do Varšavy. Jej pridanie do zoznamu letov z bratislavského letiska sa tak stáva už štvrtou linkou v rade, ktorú v krátkom časovom slede zaradili do svojho portfólia.

Fakty o novej linke do Poľska

  • Wizz Air začne prevádzkovať lety do Varšavy 30.júna 2017
  • lietať sa bude 4x týždenne (pondelok, streda, piatok, nedeľa)
  • cena jednosmernej letenky sa bude pohybovať od 19,99€

Ďalšie lety spoločnosti Wizz Air z Bratislavy

  • Bratislava – Skopje (lieta 2x týždenne, cena letenky od 10€)
  • Bratislava – Kyjev (od 17.decembra 2016, 2x týždenne, cena letenky od 29,99€)
  • Bratislava – Tuzla (od marca 2017, 3x týždenne, cena letenky od 14,99€)

Tip redakcie: Letecká spoločnosť predávala letenky do Thajska za 7 € a nevedela o tom


Dobré správy prináša aj Ryanair

Po novinkách od predstaviteľov Wizz Air prichádzajú dobré správy aj z prostredia Ryanairu. Jeden z najsilnejších európskych hráčov v tomto obore dokázal po dlhom úsilí spustiť nové lety na trase Bratislava – Eliat. Prvé lietadlo smerujúce z izraelského mesta ku nám pristálo na Letisku M.R.Štefánika 3.novembra, čím Ryanair definitívne spustil prvú bratislavskú linku svojej spoločnosti mimo Európu.

Wizz Air aj Ryanair, obe z týchto spoločností sa svojou prácou podieľajú na pozdvihnutí úrovne bratislavského letiska. Aj vďaka nim môžu pasažieri využívať oveľa viac možností pri cestovaní a pomocou nových liniek zjednodušiť svoju prepravu na konkrétne letiská. A my im želáme šťastnú cestu a veľa šťastných kilometrov.

Čítajte tiež:

V Bratislave sa chystá výšková regulácia

Bankroty, kasína, tri ženy…kto vlastne je Donald Trump