Interbeauty Bratislava

0
1734

Aj tento rok ste v Inchebe mohli navštíviť dni Interbeauty, ktoré sa konali 2. – 3. 10. 2015

Každoročný veľtrh sa koná už viac ako 20 rokov a vždy nám prináša prehľad produktov a služieb na ženské skrášlenie, ktoré sú dostupné i na Slovensku.

applying-19334_640

V týchto dňoch sa špičkový odborníci z rôznych krajov stretnú na rovnakom mieste, aby nám priniesli to najlepšie pre našu krásu. Ich zručnosti môžete vidieť na vlastné oči v rôznych exhibičných vystúpeniach či súťažiach. Program, ktorý si pre vás tento rok pripravila Incheba je naozaj pestrý. Rôzne triky pri maľovaní či výbere správneho účesu, výučba o staraní sa o svoju pleť ale aj rozhovory so známymi osobnosťami, ktoré sa v beauty oblasti pohybujú už naozaj dlho.

Napriek tomu, že sa Interbeauty zaoberá prevažne vonkajšou krásou, stretnete sa tu i s rôznymi pochutinami, ktoré prospejú vášmu organizmu.

eye-shadow-754043_640

A ak milujete a staráte sa o svoju krásu nie len niekoľkokrát do roka, ale každý deň, máte možnosť zakúpiť si tu rôzne produkty, ktoré sa stanú vaším neodmysliteľným pomocníkom a možno vám ušetria i nejakých pár minút. Či už sú to rôzne kefy na vlasy, paletky alebo dokonca rôzne prístroje, určite si tu každá žena nájde to svoje.

A ak sa radi zdobíte rôznymi šperkami, určite vás poteší bižutéria či dokonca zlato a striebro, ktoré tu taktiež nájdete.