Bibliotéka už zajtra

0
1566

Ak vaša láska ku knihám je pomaly väčšia ako vaša knižnica, určite neprehliadnite Bibliotéku v Inchebe od 5. do 8.11. 2015.

Množstvo dobrodružstva, ktoré zažijete po potulkách týmto priestorom sa stane určite nezabudnuteľným zážitkom a možno i ďalšou kapitolou vo vašom denníku.

O naozaj výhodné ceny sa postará nie len jedno kníhkupectvo, ale aj niekoľko vydavateľstiev o ktorých ste už určite počuli. Ba dokonca sa tu stretnete i so zanedbateľnými cenami, ako napríklad knihy za 2€ a to i také tituly, ktoré vás určite oslovia.

V tento deň sa budete mať určite v čom „prehrabovať“. A ak ste zástancom skorého nakupovania darčekov, určite v týchto knihách nájdete niečo vhodné i pre vašu rodinu či priateľov.

book-863418_640

Celú výstavu obohacujú rôzne spoločenské hry, ktoré podporia vašu logiku, zabavia vaše deti a navyše si ich budete môcť vyskúšať priamo na veľtrhu a to úplne zadarmo. Nové hry ale aj klasika či vylepšenie zastaraných ale stále populárnych spoločenských hier osloví každého milovníka skupinových podujatí, ktorý s veľkou radosťou vnesie do týchto stretnutí niečo nové.

Určite si nezabudnite zobrať auto či aspoň pevnú tašku, pretože s prázdnymi rukami určite neodídete.