Výpadok slovenských kábloviek v tom najlepšom. Takže žiaden Avatar!

0
1649

To posledné, čo by mnohí dnes čakali, sa naplnilo. Veľkonočný program a očakávaný film Avatar chceli vidieť mnohí. Celé rodiny sa tešili, že si film pozrú, iní sa tešili na premiéru filmu V tieni, ba dokonca boli aj takí, čo si chceli pozrieť Superstar. Približne o pol deviatej však veľký počet používateľov rôznych káblových televízií potešil výpadok. Nedostupné sú stanice v slovenskom a u niekoho aj stanice v českom jazyku. Mnoho divákov je odkázaných buď na DVD, alebo ak mali šťastie, ide im aspoň česká Nova, kde je tá istá Superstar ako na Markíze. Chyba nebude priamo na službách Skylink a UPC, ale problém bude v šírení signálu. Výpadok je totiž aj na CS LINK a MagioSat ako aj DIGI TV.

Diváci sú rozhnevaní
Stránky najväčších poskytovateľov príjmu televízneho signálu na facebooku sú plné nadávok ľudí, ktorí trefne poznamenávajú, že napriek plateniu sa nedočkajú stopercentných služieb a žiadneho ospravedlnenia či kompenzácie, naopak v prípade pochybenia jedného zákazníka dochádza k tvrdým trestom. Diváci sú rozhnevaní a právom. Pred televíznymi obrazovkami totiž dnes chceli sedieť aj tí, čo príliš nevysedávajú a venujú sa iným záľubám, či knihám. Film Avatar je predsa film, o ktorom sa stále veľa hovorí.

Výpadok majú služby aj mimo Bratislavy. Ako inak, ani na jednych stránkach nie je čo i len minimálna informácia o možnom výpadku a očakávanie nápravy. Pokiaľ viete viac, budeme samozrejme radi za Vaše pripomienky, prípadne upresnenia aj iných lokalít výpadku v komentároch pod článkom.

Aktualizácia 22:30: Spoločnost Towercom výpadok odstránila. Avatar bude predsa len celý a to zajtra od 16:00 v repríze na TV JOJ PLUS. Pre mnohých našťastie, keďže film nemohli vidieť s kľúčovým začiatkom. Informácie zverejnilo UPC na svojich stránkach.