Battlefield 4 prinesie opäť strhujúcu akciu, v predaji od jesene 2013

0
1559

Battlefield 4 je vo svete akčných hier pojem. Milovníci bojovej akčnej série si nepochybne prídu na svoje pri informácií, že sa dočkajú opäť ďalšieho zaujímavého pokračovania. Nedávno ohlásené Battlefield 4 zverejnilo zopár materiálov a pritom nejde o nič krátke, ale rovno slušnú nádielku videí a informácií. Lepšie povedané ide o 17 minútovú ukážku a niekoľkých obrázkov z hry.

Battlefield 4

Niekoľko minút z reálnej hernej kampane s názvom Rybačka v Baku (hlavné mesto Azerbajdžanu, pozn. redakcie) ponúka pohľad na tradične úchvatnú grafiku, možnosti zbraní, používania predmetov a vozidiel v okolí, ale prináša aj momenty, kedy reálne v žilách stúpa tlak a adrenalín. Ukážka, ako aj hra samotná, sú neprístupné deťom pod 18 rokov.

Video obsahuje aj zapnuteľné české titulky. Hra bude v predaji v jeseni 2013. Informácie o Playstation 4 ešte nie sú isté, no po vydaní PS4 je viac než isté, že BF4 príde narad taktiež. Hra však určite stihne vianočnú sezónu a tak je možné očakávať vysoké čísla predaja. Skalní fanúšikovia série si ju určite nenechajú ujsť.

Možná predobjednávka hry už teraz na nasledovné platformy:

Pozor, táto predobjednávka prináša výnimočnú akciu, kedy každý predobjednávateľ získa aj datadisk vychádzajúci spolu s hrou bezplatne. Bežné objednávky nebudú mať možnosť získať datadisk bezplatne. Akcia platí pre PC, XBOX 360 aj PS3.