Reality show Paradise Hotel vyžaduje foto v plavkách

12
10773

Reality show Paradise hotel bola ešte nedávno pre mnohých neznáma. Dnes sú na ňu odborníci azda všade, kde sledujú aspoň trochu televíziu. V Maďarsku mala úspech šou Eden Hotel, čo je vlastne len zmena názvu tejto šou. Inak ide o to isté. Na youtube je viacero videí, ktoré pomáhajú dotvoriť víziu o tom, čo vlastne Paradise hotel je. Na rozdiel od Farma 2, do Hotel Paradise je možné sa ešte stále prihlásiť.

Aké sú podmienky?
Prihlásiť sa dá na hotel @joj.sk, prípadne na číslo 02/59888555 a zrejme sa tam prihlási množstvo ľudí, ktorí presne nevedia, čo majú od šou čakať. Bola by istotne chyba, ak by sa prihlásil ženatý, vydatá a bez partnera, dôchodca, či dieťa. Samozrejme, podmienka dosiahnutia 18 rokov je podstatná. Výhra je presne taká istá ako na Farme 2.
Formulár na stránkach ParadiseHotel.sk prináša stručné otázky a políčka s osobnými údajmi. Otázky sú podobné v rôznych takýchto šou – dôvod prihlásenia, predstavenie samého seba, ako sa zabávaš, čo rád robíš, vzdelanie, ba dokonca si vyžiadajú fotku celého tela v plavkách, prípadne video. O čo im teda ide? O telo človeka. Aj to bude očividne kritérium, takže nejaký suchár je bez šance. teraz prídu na rad modelky, Arnoldovia, Rockyhovia a podobní. Ale dáva to zmysel, kto by sa pozeral na mládenca s postavou ako DJ Qualls medzi poriadnymi babami a pod…

A o čo vlastne ide?
Nuž už sme si tu raz pred časom predstavili šou, v ktorej budú súťažiaci na spôsob Vyvolených neustále pod drobnohľadom kamier. tentoraz na tropickom ostrove, či na pobreží v prenajatom luxusnom hoteli, ktorý bdue len pre nich s vyberanými jedlami a nápojmi v celom luxuse, o akom sa môže len snívať niektorým utrápeným zodratým podnikateľom na Slovensku, nie to ešte bežnému človeku. Život v páriku s kýmkoľvek, aj v gay páre, obnáša radosti, plnenie úloh, vysporiadanie sa s problémami a samozrejme sa v šou skloňuje sex. A toho je tam z doteraz vysielaných šou veľa. Aj vysielanie šou preto zrejme bude mať dohru po 22:00 hodine.

Comments are closed.