Martin Harich vypadol, porota vytasila Divokú kartu

5
1523

Nedávno som písal o tom, ako sa zdá byť šou Česká a Slovenská Superstar viac a viac už len Česká. Dnes sa to opäť potvrdilo. Viac ako desaťmiliónové Čechy majú v tomto nevyrovnanom súboji 5 súťažiacich a len niečo viac ako 5 miliónové Slovensko len dvoch.

Na tom by nebolo nič také zvláštne, keby dnes nechceli vyhodiť miláčika publika a samozrejme ako inak – Slováka – Martina Haricha. Ak ide o jeho talent, pre svoj vek je výnimočný. Pre jeho uvrešťané šialené a narušené fanynky ani verdikt porotcov nesledujem. Ale je priam nepochopiteľné, že mladík, ktorý má väčší fanklub, než ktokoľvek iný, má svoje stránky s vysokou návštevou a cez neho sa aj na Zaujimavosti.net dostáva kopec ľudí na články, kde sa len okrajovo spomenie jeho meno… a práve tento človek vypadne? Mal najmenší počet hlasov. Že by pre príliš nízky vek jeho fanklubu?

Podobne tomu bolo nedávno pri Noahovi Ellenwoodovi. Ten mal fanklub obrovský, dodnes sa môže mladý Noah tešiť vysokej popularite. V súvislosti s Noahom existuje dokonca na partnerskom Superstar webe doslova záplava komentárov na jeho podporu a ľudí, čo odmietajú ešte stále jeho vypadnutie. Pravda totiž podľa mnohých je taká, že Noahovi nešli posielať vôbec SMS hlasy a napriek ich snahe ho dostať do finále sa to z nejakej neznámej príčiny nepodarilo. Kto vie, čo bolo na vine pri vypadnutí Martina Haricha. Mnohí poznáme ten dôvod, hoci ide len o osobné, neoficiálne závery a názory… respektíve úvahy. Je Slovák, musí ísť preč. Pred vyhadzovom Simony Feckovej o tom pár ľudí mohlo len diskutovať, po jej vyhadzove sa to rozprúdilo a prichádza to znovu. V hre by mal podľa tohto výsledku zostať len Lukáš Adamec, opäť Košičan, podobne ako minule Miro Šmajda, čo by mal byť posledným želiezkom v ohni za Slovensko. Lukášovi rovnako ako Martinovi talent nechýba. A to boli poslednými zástupcami našej krajiny. Nuž a práve dnes bola využitá možnosť poroty – použiť Divokú kartu. Porota ju použila a Martina vrátili do hry. Aspoň na krátky čas vrátil ako takú spravodlivosť do tejto naozaj nevyrovnanej súťaže, nech sa ešte naša Slovač pokúsi zabojovať a získať si dôveru. Ak ale aj na budúce finále budeme hrať hokej a obývačky obsadia aj chipsy s pivom, zase bude pár domácností, kde sa povinne Markíza alebo Nova určite pozerať nebudú. Na druhej strane, ak si v hokeji vybojujeme zlato, bude to neporovnateľne väčší úspech a svetová reklama väčšieho významu ako nejaká hlúpa Superstar. V nej zaráža len ten názov, čo o chvíľu vôbec nebude mať zmysel a celkom pokojne by mohli vypustiť časť „slovenská“.

Vyjadrite svoj názor na Divokú kartu
Zahlasujte a vyjadrite svoj názor aj do komentárov na Divokú kartu. Partnerské stránky o Superstar zmenili dizajn, vylepšili vzhľad a pripravili si pre vás niekoľko noviniek. Pozrite si ich aj vy, priamo tu. >>>

Comments are closed.