JOJ uvedie nahú reality show Adam hľadá Evu (Dating Naked)

0
13417

Dating Naked - Adam Hľadá EvuTelevízia JOJ spustí čoskoro novú reality show, ktorá vo svete zaznamenáva veľký úspech. Dokonca taký, že ho domovská americká televízia ešte neprestala vysielať a vo svete vznikli ďalšie verzie v ďalších štyroch krajinách. Všetci jej protagonisti sú väčšinu času nahí a to úplne. Údajne preto, aby nič pri zoznámení neskrývali. Na Slovensku však neprinesieme žiaden svoj originál so slovenskými zoznámenia chtivými ľuďmi, ale ten americký. Zrejme s titulkami, alebo jednoduchým dabingom bude program nasadený do vysielania, aby konkuroval úspešnejšej Markíze. Na Slovensku bude pre šou použitý názov holandskej mutácie „Adam hľadá Evu“, hoci podľa medializovaných informácií bude televízia vysielať americkú pôvodnú verziu. Názov odkazujúci na prvých dvoch ľudí podľa Biblie by však nemal nikoho uraziť, keďže dáva väčší zmysel. (FotoFacebook TV show)

Zaujímavosti o šou a úspech na celom svete
Dating Naked je úspešná americká reality show, ktorá pochádza z televíznej stanice VH1. Začala 17. júla a od septembra pokračuje plynulo druhou sériou až do tejto chvíle. Nakrúca sa v tropickej Paname, na mieste, kde sú pre niečo také podmienky ako stvorené. Úspešnou je nepochybne pre fakt, že všetci protagonisti sú väčšinu času v šou nahí. Najmä počas slnečného dňa. Zoznamka, ktorá je neobyčajná najmä tým, že vlastne v konečnom dôsledku nejde ani tak o zoznámenie, ako zábavu pre samotných divákov, má jeden háčik. Všetku túto nahotu vidia len súťažiaci medzi sebou a televízny štáb. V bežnom vysielaní je všetko zahalené grafickou cenzúrou zahmlením genitálií a pŕs. Jediné, čo sa v nezmenenej podobe dostáva do vysielania sú holé zadky. Pracovníci pripravujúci materiály tak majú obzvlášť namáhavú a bizarnú prácu, kedy sú platení od zahmlievania záznamu v okolí chúlostivých miest.

Medzičasom sa začalo s vlastným formátom tohto projektu v Kanade a v Austrálií začali s vysielaním 9. októbra. Po premenovaní na Adam ZKT Eva, čo je tvar pre Adam hľadá Evu, sa šou začala vysielať v Holandsku na stanici RTL5. Holanďania ju nakrúcali na malom ostrove v Tichom oceáne a pod rovnakým názvom sa začalo s prácou na vlastnej podobe už aj v Nemecku a Španielsku. Tá španielská sa nakrúcala v Chorvátsku. Keďže tohtoročná sezóna nebola ideálna, nevedno, ako sa darilo štábu so španielskymi naháčmi.

Chcete si ju pozrieť?
Pokiaľ sa vám nechce príliš čakať, televízia VH1 nijako sledovanie neblokuje zo slovenských IP adries. Množstvo videí z priebehu tejto šou sa nachádza voľne dostupné na stránkach televízie. Siahnuť po nich môžete priamo tu. www.vh1.com