JOJ tasí zbrane: odvysiela reprízu VyVolených

0
1377

Pred viac ako týždňom JOJ prekvapila vo svojej reklame, že vyVolení sa vrátia. Ešte vtedy nebolo jasné, ako sa vrátia, no už to vieme. Nepôjde možno ani o komplet reprízu, ale skôr o výber toho najlepšieho. Určite si spomenieme viacerí na nechutného a provokačného „Španiela“ Luisa, ktorý dožral do nepríčetnosti viacerých v šou, na Lindu Drevenkovú, ktorá pre nejaké prieťahy ako víťazka šou ani nedostala byt hneď ako mala. Bude tam aj slizký Desperado, chronický klamár a nechutný človek, ktorý sa nepozná so svojou vlastnou matkou, ako nám pripomenuli úžasné ukážky vysielané teraz v televízií ako upútavka na spomínanú reprízu, na ktoré Slovensko len tak nezabudne už od svojej premiéry. Spomenieme si aj na mnohých ďalších, Tonyho, ktorého brat sa zúčastnil Farmy, a ďalší… ktorých dokonca neskôr doplnili aj súťažiaci z českej súťaže po tom, čo nastal problém s pozemkami a vlastníctvom plochy s „bývaním“ českých Vyvolených.

Českým víťazom sa vtedy stal kuchár v pražskej nemocnici Vladko Dobrovodský. Šou mala úspech, podaktorí ľudia sa o nej dokázali dozvedieť až vtedy keď skončila. Ak aj niečo nestihli a chceli by zachytiť, čo sa vlastne v šou dialo, majú onedlho možnosť.

Zaspomínajme si:
Na najdrzejšieho provokatéra akého sme v tom čase mohli vidieť…

oznámenie pre Desperada

Ujo s mečom

Šakal a Desperado

a ďalšie… Len otázne je, či sú súťažiaci z toho nadšení, že opäť budú ich ksichty na televíznej obrazovke. Predsa len medializácia je vítaný len málokedy.