Poznáme prvých porotcov SuperStar 2013: Paľo Habera a Ewa Farná

0
2153

Superstar prihláškaTelevízia Markíza a Nova zatiaľ potvrdili len dvoch porotcov v pripravovanej najnovšej Superstar. Tou prvou je Ewa Farná, v Čechách a Poľsku známa mladá 19 ročná speváčka, ktorá pred pár rokmi zabodovala a dospievaním sa formuje do typickej mladej popstar. Druhým je pochopiteľne stály inventár Superstar súťaží, Paľo Habera. Pripomína Simona Cowela z americkej a britskej verzie tejto slávnej súťaže, ktorý si taktiež nenechá ujsť stoličku porotcu ako autor a patrí medzi najviac obávaných katov. Paľo Habera ako známy hudobník už absolvoval niekoľko ročníkov rôznych súťaží a na Slovensku dokonca všetky vydania súťaže Superstar.
Zostáva nám tretie a štvrté meno, ktoré zatiaľ nepoznáme.
Čo tak Vondráčková, Gott, Osvaldová, či Bílá? Televízie a šou môže teraz prekvapiť jedine naozaj slávnym menom, alebo šokom.

SuperStar 2013 ti za prihlásenie kamaráta dá 25 000 CZK
TV Nova predstavila zaujímavú akciu pre všetkých, čo by chceli odporúčať svojho priateľa a získať za dobré odporúčanie dobrú výhru. Slušných 25 000 CZK môžete dostať, ak do súťaže prihlásite svojho kamaráta a ten postúpi do TOP 15. Viac na stránke TV Nova.

O ČS Superstar sa aj tento rok dočítate viac na partnerských týchto stránkach.