Čím ďalej je šou nie Česko Slovenská ale len ČESKÁ SUPERSTAR

2
1761

Nechápem, ale naozaj nechápem, prečo je táto šou Česko Slovenská. Akonáhle nastala zmena, že oproti minulému ročníku, teraz vypadávajú z oboch krajín nezávisle na národnosti, vypadávajú Slováci. Česká republika už len podľa Wikipedie, ktorá mi s obľubou neustále z mojich stránok kradne obrázky a fotky (pokiaľ zabudnem dať vodoznak) má 10 403 000 obyvateľov, kým Slovensko 5 430 000 a to je skoro o polovicu menej obyvateľov. Iná životná úroveň, väčšia chuť míňať kredit na hlasovanie. Ale tiež iný trh, keďže v ČR jasne dominuje NOVA, zatiaľ čo u nás bojuje Markíza s JOJ o sledovanosť.

Zostali nám Martin Harich a Lukáš Adamec. Vypadla Simona Fecková, rozhodli o tom včerajšie hlasy. Šance uspieť mohol mať aj taký Matej Piňák, skvelý spevák, ale nevýrazná osobnosť o ktorej sa nikde nepísalo. Z tohtoročnej Superstar mám skôr divný pocit, ako nadšenie. Zostalo 7 finalistov a z nich sú len dvaja Slováci. Úžasne „vyrovnaná“ šou, ktorú sa nepozorovane vyrovnať už nepodarí. Možno sa nakoniec dočkáme, že vo finále budú Alžběta Kolečkářová, Petr Ševčík, Michal Šeps a Gabriela Gunčíková. Prognózy a očakávania ľudí, čo sa v hudbe vyznajú verzia, že by sa mohol naozaj ďaleko dostať aj Adamec s Harichom. Adamec pre svoj hlas a Harich pre hlas aj bohatý fanklub.

Markíza o pomalej zmene na českú šou zrejme vie
Že sa Česko Slovenská šou mení na Českú šou si všimli aj v Markíze. Slabo sa snažili podporiť Slovákov jedným článkom, kde hlásia, že Fecková, Harich a Adamec si zaslúžia našu podporu. Aj keď spievali lepšie než dvaja českí súťažiaci, vieme že padla práve Simona Fecková.

Aký je váš názor na súčasné vyrovnanie síl v Superstar?

Comments are closed.