Cesta za láskou, reality show o ceste slobodných žien za mužom

0
1522

nevestyTV JOJ opäť pripravuje novú reality show a ako by tých zoznamovacích šou hľadajúcich osamoteným ženám či mužom partnera nebolo dosť, aj tá ďalšia bude o tom istom. Uvedenú ukážku televízia odprezentovala ako nasadnutie žien do autobusu, ktorý ich odvezie za vysnívaným mužom. Ťažko si z tohto môžeme predstaviť, ako bude samotná šou prebiehať, no ukážky samotné sa podľa tvárí a architektúry domov odohrávali niekde v Škandinávií. Pátrali sme preto, o čo ide v tejto šou a čo od nej čakať. Na takúto koncepciu je podobná šou Rock of Love v Autobuse pochádzajúca z USA, kde si úlohu žiadaného strihol zženštilý Bret Michaels. To však nie je to pravé. Mám dojem, že som však objavil o čo ide.

Brides on a bus
Britská TV show Brides on a bus (Nevesty v autobuse) je šou, ktorá sa najviac podobá na to, čo ukázala JOJ vo svojej ukážke. Hoci nehovorila nič o nevestách a len o ženách, ide len o detail. Šou bola o rôznych súťažných disciplínach, úlohách a hrách. Svadobné šaty pritom mať oblečené nemusia. Prinášam aj malú ukážku…

Čo je na stránkach televízie?
Televízia o šou neodhaľuje nič. Jediné, čo sa dá nájsť je prihláška do tejto šou, ktorá obsahuje niekoľko údajov a súhlas so spracovaním. Prihlášku do reality show nájdete na týchto stránkach.

Cesta za láskou inak
Cesta za láskou je historická dráma od Hedwigy Courths-Mahlerovej, ale zároveň sa u nás pod týmto názvom objavil aj dnes už takmer 20 ročný film, v ktorom si hlavnú úlohu zahrala Janet Jackson, sestra michaela Jacksona. Ani podľa knihy a ani podľa filmu to však nebude.