Zaklínač 2: Vrahovia kráľov a platinová edícia prináša bonusy aj erotiku

0
2799

Len niečo pred vyše týždňom sa na svetlo sveta dostala Platinová edícia hry Zaklínač 2: Vrahovia kráľov, na ktorú horlivo čakali najmä tí hráči, ktorí ocenili prepracovanosť prvého dielu neobyčajného bojovníka Geralta z Rivie. Druhý diel bol už nejaký čas v predaji a určite patril k populárnym titulom na pultoch predajní. Hráči hier a zároveň zberatelia špeciálnych edícií si však radi počkali, ale opakovane do hry investovali v prípade vydania platinovej edície, ktorá svojmu majiteľovi prináša aj pár bonusov. Vlastne, opravujem sa, je ich viac než len pár.

Platinová edícia obsahuje:
2 DVD s hrou Zaklínač 2: Vrahovia kráľov v profesionálnej českej verzii. Platinovka obsahuje verziu hry 3.0, čo je najvyššia edícia s patchami a dodatkami, ktoré tvoria podstatnú časť bonusového materiálu o ktorom bude reč. Pri hre je priložený slovenský aj český tlačený manuál v zošívanej väzbe, obojstranná mapa herného sveta a obojstranný erotický plagát.

zaklínač 2 platinová edícia balenie

Erotický plagát
Tento titul je svojim spôsobom jedinečný. Podarilo sa mu totiž to, čo nie je bežné a už vôbec si nespomínam na nič podobné. Platinová edícia obsahuje obojstranný plagát, ktorý zrejme nebude zavesený v izbách násť ročných chlapcov. Veľmi pekne spracovaná počítačová grafika hernej postavičky Triss je totiž na oboch stranách nahá. V ležatej polohe na stole, alebo na strane na „stojáka“. Vlastne tieto erotické grafiky sú v hernom svete známe, keďže vyvolali mierny poprask a u mnohých stránok Facebook vo veľkom rušil príspevky. Nahota či už počítačová, alebo reálna je stále nahota. Neodpustím si však názor muža, tá strana v ležatej polohe je naozaj pekná.

Trailer v angličtine

Bonusový obsah:
Hra v tejto verzii obsahuje niekoľko DLC dodatkov. Sú to predovšetkým už známe dodatky ako Bojová vesta Modrých pruhov, Ultimátny alchymistický balíček, alebo Ultimátny magický balíček, či Ultimátny šermiarsky balíček, ďalej Sada pre elitných zabijakov, Tajomný kupec a Trollie trable. K doterajším siedmym pribúdajú dva špeciálne a to v českom origináli nazvané „Na ptáky jsme krátký“ a „Holiči a kadeřníci“. Hra ponúka nové postavy, nové miesta, priamo v hre nové filmy, ktoré v bežnej hre neboli, prepracovaný tutorial a samozrejme posledné patche, ktoré obsahujú viac ako 100 nových opráv. milovníkov poriadneho masakru poteší Temná obtiažnosť hrania, tešiť sa môžete v rámci podpory hardwaru na podporu technológie Dolby® Digital a hra na disk nainštaluje aj zaujímavý obsah ako manuály, mapu a artbook. Všetko ako inak, preložené do češtiny.

Nakoniec sa táto vylepšená verzia hry dá považovať za povinnosť pre každého vyznávača tejto hernej podoby známej postavy poviedok poľského spisovateľa A. Szapkowskeho. Hoci je Zaklínač 2 na trhu už nejaký nedlhý čas, CD projekt v prípade Platinovej edície nespal a dokázal pripraviť pomerne slušnú nádielku.

Rozšírená edícia tejto hry je k dispozícií aj online na službe Click2Play.cz
Alebo priamo u oficiálneho distribútora CDprojekt, po novom Comgad