Súťaž: vyhrajte hru Tomb Raider pre konzolu PS3 v obohatenej verzii GOTY

0
1938

Tomb Raider je jedna z najslávnejších konzolových hier vôbec. Tvorila éru a je titulom, ktorý nevynechal žiadnu výraznú konzolu od svojho počiatku. Príbehy Lary Croft, akčnej hľadačky pokladov, dokonca inšpiroval aj filmárov. Pred viac ako rokom sa na trhu objavil výrazný titul s jednoduchým názvom TOMB RAIDER. Ten prinášal zásadnú zmenu tváre Lary Croft, ktorá sa uberala už dlhší čas jedným štýlom. S novou tvárou narobila rozruch, veď 40 ocenení na samotnej konferencii E3 sa nepodarí získať hociktorej hre. Ako hra roka „Game of the year“ bude určite zaujímavým obohatením vašej zbierky hier, najmä ak oceníte verziu pre Playstation 3. Tu môžete vyhrať v našej súťaži, no chce to správnu odpoveď a „LIKE“ na náš Facebook.

Tomb Raider

Súťažná otázka:
V akej cene je momentálne hra vo verzii Playstation 3 a pre PC v obchode Gameexpres.sk?

Súťažná úloha:
Napíšte nám názor na náš magazín, alebo dajte nám „LIKE“ na stránky fb.com/Zaujimavosti

Cena:
1. hra TOMB RAIDER pre PS3 v edícií Game of the Year, ktorá zároveň obsahuje stiahnuteľný obsah:
– Tomb Raider Adventure balíček
– Tomb Raider Online Survival balíček
– 1939 Multiplayer balíček máp
– Tomb of the Lost Adventurer
– Caves and Cliffs Multiplayer balíček máp
– Tomb Raider Outfit balíček
– ďalšie zbrane, obleky a schopnosti

Podmienky súťaže:
Správne odpovede nám posielajte na dočasnú emailovú adresu sutaz @ zaujimavosti.net s heslom TOMBRAIDER v predmete správy pre správne odlíšenie súťaže. Urobte tak do 20. júla 2014. Z každej domácnosti prijímame jediný súťažný email a viacnásobná účasť v súťaži nie je možná. Súčasťou správnej odpovede musí byť aj poštovná adresa na území SR, na ktorú výhru zasielame prostredníctvom pošty po vyhodnotení súťaže. Vymáhanie cien nie je možné, organizátor si vyhradzuje právo na prípadné zmeny v pravidlách v dôsledku pokusov o obchádzanie pravidiel súťažiacimi. Organizátor sa zaväzuje v prípade osobných údajov narábať s nimi v súlade so zákonom, ktorý bližšie upravuje osobné údaje. Tie nie sú zdieľané so žiadnou treťou stranou a nie sú ani po skončení súťaže archivované. Súťažiacim a všetkým fanúšikom úspešnej konzolovej hry želáme mnoho príjemných herných zážitkov, šťastie pri náleze správnych odpovedí v celom videu. Účasťou v súťaži súhlasíte s prijímaním maximálne jedného emailu týždenne o nových súťažiach a novinkách na Zaujimavosti.net a okolí. Zoznam adries nie je zdieľaný s tretími osobami.

Vyhodnotenie:
Výhercom hry Tomb Raider sa stal „Warrior“, ktorého by sme radi požiadali aj touto cestou do dodanie poštovej adresy so správnym názvom obce a PSČ. Ďakujeme.