Súťaž o počítačové hry Gothic 3: vyhrajte ich za 5 krátkych názorov a úlohu

0
1769

Gothic 3 počítačová hraGothic 3 nepatrí medzi nové, no za to je stále úspešnou počítačovou hrou s rozsiahlym svetom. Dokonca je v českej verzii, vďaka internetu aj v kompletnej slovenčine, pokiaľ si stiahnete bezplatnú aplikáciu, ktorá anglickú hru zmení na slovenskú. Dve hry Gothic 3 vám dnes ponúkame do súťaže. Získali sme ich z obchodu Gameexpres.sk, a vaša môže byť jedna z nich za splnenie jednej úlohy a zodpovedanie 5 anketových otázok, ktoré nám pomôžu pri príprave ďalšieho článku. Súťaž je vzhľadom na otázky určená len reálnym hráčom počítačových hier.

1. otázka: koľko ste ochotní maximálne dať za počítačovú hru?
a) do 10 EUR
b) do 20 EUR
c) do 30 EUR
d) viac ako 30 EUR

2. otázka: akú hru ste si kúpili naposledy?
Odpoveď:

3. otázka: čo rozhoduje pred kúpou počítačovej hry o tom, či sa ocitne vo vašom košíku?
a) cena
b) recenzie
c) hodnotenie priateľov a známych
d) reklama
e) iné: uveďte

4. otázka: kedy ste začali s hraním hier a ktorou hrou to bolo? Spomínate si na to ešte?

5. otázka: kde nakupujete hry najčastejšie?
a) Internetové obchody
b) Kamenné obchody
c) Steam a predajcovia kľúčov
d) Priatelia a bazár
e) Nenakupujem hry vôbec

Súťažná úloha:
Nájdite nám na slovenskom internete miesto, kde si môžete bezplatne stiahnuť slovenský preklad – bezplatnú aplikáciu, ktorá z hry Gothic 3 vyrába slovenskú verziu hry. Napovieme vám, že hoci ide o slovenské stránky, koncovka domény je „*.COM“.

 

Podmienky súťaže:
Odpovede posielajte emailom na adresu sutaz @ zaujimavosti.net a do predmetu uveďte pre odlíšenie súťaže heslo: GAME. Súťaž trvá do 28. novembra 2013 23:59 hod. Rozhodujúci je čas prijatia emailu. Žrebovaní sú dvaja výhercovia. Účasť je možná pre každého len jeden krát a len pre občanov s adresou v SR. Výhra nie je vymáhateľná, zameniteľná za inú. Súťaž nie je zdaniteľná a nepodlieha platbe zdravotného poistenia. Výhry sú rozposlané v priebehu najbližších dní po vyhodnotení. Účasťou v súťaži súhlasíte s informovaním o ďalších súťažiach o novinkách magazínu Zaujimavosti.net a siete ZET.SK. Stránky ZET.SK sa riadia ochranou osobných údajov a nezdieľajú poskytnuté emailové adresy so žiadnymi tretími stranami, ani nie sú uchovávané pre cielenie obchodnej pošty.