Súťaž o komplet počítačovej hry Trainz Simulator 12

0
1800

Trainz Simulator 12 súťažNadšenci pre vláčiky a počítačové hry si teraz nepochybne prídu na svoje. Máme totiž parádnu kolekciu zloženú z počítačovej hry Trainz Simulator 12 vrátane bohatého rozšírenia prostredníctvom až desiatich DLC dodatkov k tomu. Úspešná hra, ktorá vás prevedie svetom železničnej dopravy a bude azda zaujímavým darčekom pod stromček, aj keď možno trochu oneskorený, v celkovej hodnote až 150 EUR. Vyhrať túto hru môžete za správne zodpovedanie súťažných otázok a keďže máme takéto balíčky dva, o nejaký čas môžeme zasúťažiť aj o ten druhý. Celkovo súťažíte o:

Trainz Simulator 12
Trainz Simulator 12: Aerotrain DLC
Trainz Simulator 12: Blue Comet DLC
Trainz Simulator 12: BR Class 14 DLC
Trainz Simulator 12: Coronation Scot DLC
Trainz Simulator 12: Nickel Plate HSF
Trainz Simulator 12: PRR T1 DLC
Trainz Simulator 12: SS4 China Coal Heavy Haul Pack
Trainz Simulator 12: The Duchess
Trainz Simulator 12: DLC: CONTZ Pack – Basic Edition
Trainz Simulator 12: DLC: SNCF – AGC Languedoc

Súťažné otázky

  1. Napíšte nám, o čom naozaj zaujímavom by ste si radi prečítali na Zaujimavosti.net a ešte sme o tom pritom nepísali  a ak by ste mali prispieť vlastným článkom, o čom by bol?
  2. Napíšte nám, o čom sa píše na portáli komercne.eu
  3. Napíšte nám váš názor na náš Facebook.com/Zaujimavosti

    Vaše meno (povinné)

    Váš email (povinné)

    Odpoveď otázky č. 1

    Odpoveď otázky č. 2

    Odpoveď otázky č. 3

    Vaša adresa

    Podmienky súťaže:
    Správne odpovede nám posielajte prostredníctvom formulára do 6. januára 2015. Nezabudnite pripojiť poštovú adresu, prípadne adresu alebo telefonický kontakt. Ceny sú výhercom odosielané prostredníctvom emailu, hry v hodnote 150 EUR sú posielané prostredníctvom emailu, prípadne iným spôsobom. Prijímame z každého počítača len jedinú správnu odpoveď a účasť v súťaži. Ceny nie sú vymáhateľné a organizátor súťaže si vyhradzuje právo na prípadné zmeny v pravidlách súťaže alebo zamietnuť vydanie výhry, pokiaľ sa súťažiaci zúčastnil viac krát, prípadne vykonal pokusy, ktoré sú v rozpore s pravidlami. Účasťou v súťaži súťažiaci súhlasí so spracovaním emailovej adresy a prijímaním informácií o ďalších súťažiach a novinkách z magazínu Zaujimavosti.net maximálne 1x týždenne. Organizátor súťaže upozorňuje, že všetky prijaté odpovede sú po vyhodnotení zmazané. Osobné údaje nie sú zálohované, nevytvára sa z nich žiadna databáza a v žiadnom prípade nie sú osobné údaje poskytované tretím stranám. Emailová adresa použitá na poslanie informácie o ďalších súťažiach, prípadne novinkách na Zaujimavosti.net je použitá bez ďalších údajov, čiže bez mena, adresy a telefonického kontaktu.