Po páde THQ prináša Nordic Games kompletné edície Red Faction a Darksiders

0
1415

Komplet Darksiders a Red FactionPo skrachovaní známej značky vo svete počítačových hier THQ ju odkúpili slušne sa rozbiehajúci Nordic Games. Tí nelenili a pripravili hneď dva tituly a kompletné edície hier, ktoré teraz patria práve pod Nordic Games, slávne značky ako Red Faction a Darksiders. Spolu s hrami pritom nájdeme aj edície, ktoré zahŕňajú aj kompletné DLC prípadvky. Pre tých, čo by radi siahli po úplne kompletnej hernej edícií a mali po ruke aj DLC je to teda jasná voľba. Zároveň môže ísť o nepriame vyjadrenie toho, že Nordic Games nebude pokračovať v týchto sériách, alebo ich len uzatvára vydaním „COMPLETE COLLECTION“, aby sa mohli uberať iným smerom. Informáciu priniesol distribútor do SR a ČR – Comgad.cz

Red Faction – Complete Collection
Tisícky ľudí , ktoré zlákal prísľub lepšieho života pod hlavičkou Ultor Corporation, prišli hľadať šťastie a prácu do tejto obrej ťažobnej spoločnosti. Ale všetko nie je tak, ako sa zdá. V kasárňach vyčíňa smrtiaci mor a baníci musia čeliť dennému zneužívanie ultorskými strážami. Postupujete celým príbehom úspešnej série Red Faction od prvotnej baníckej revolúcie až po boj o zachovanie ľudskej rasy. Zažite brutálny akciu na terraformovanej planéte Mars aj kynoženie Zeme, čeľte mnohým stretnutiam s mimozemskou populáciou, búrajte, objavujte, získavajte – staňte sa hrdinom.

Red Faction vo svojej dobe predstavila revolučnú technológiu Geo – Mod, vďaka ktorej je možné meniť alebo ničiť prostredie v reálnom čase. Tú postupne zdokonaľovala až k superrealistickému destrukčnému enginu Geo-Mod 2.0 , ktorý sa prvýkrát objavuje v Red Faction: Guerilla.

Kompilácia Red Faction – Complete Collection obsahuje dve hry Red Faction a kód k stiahnutiu pôvodných dvoch hier Red Faction a DLC zo Steamu.

Balenie teda obsahuje :
Red Faction Guerrilla ( 82 % na Metacritic.com )
Red Faction ® : Armageddon ™ ( 75 % )
Red Faction : Armageddon Path to War DLC
Red Faction II ( 64 % )
Red Faction ( 78 % )

Verzia pre PS3 obsahuje taktiež Red Faction : Guerilla ( 85 % ) a Red Faction ® : Armageddon ™ ( 71 % ) a kód k stiahnutiu dostupných DLC , ktorými sú :
Red Faction : Guerrilla – Demons of the Badlands
Red Faction ® : Guerrilla ™ Multiplayer Pack
Red Faction ® : Guerrilla ™ Smasher Pack
Red Faction : Armageddon Commando Pack
Red Faction : Armageddon – Path to War
Red Faction : Armageddon Ruin Pack
Red Faction : Armageddon Recon Pack
Red Faction Battlegrounds
Red Faction : Battlegrounds Armageddon Pack
Red Faction : Battlegrounds Origins Pack

Na trhu sa prostredníctvom distribútora Comgad dostáva táto edícia aj na pulty predajní a to už koncom marca 2014.

Darksiders – Complete Collection
Vojnu, prvého jazdca Apokalypsy, prinútili zlé sily, aby predčasne rozpútal koniec sveta, a teraz čelí obvineniu z porušenia posvätných zákonov preto, že kvôli nemu začala vojna medzi Nebom a Peklom. Zneuctený a zbavený svojich schopností sa musí Vojna vrátiť na Zem, aby našiel pravdu a potrestal tých, ktorí sú za celý konflikt zodpovední. Lenže odpovede, ktoré hľadá, odhalí závažnejšie sprisahanie, v ktorom je Vojna obyčajným pešiakom vo večnej bitke medzi nebeskými a pekelnými mocnosťami. Smrť, najobávanejší z legendárnych jazdcov Apokalypsy a protagonista druhého dielu Darksiders, sa povolaný Koncom dní vydáva na výpravu s cieľom obnoviť ľudstvo a očistiť meno svojho brata. Počas svojho putovania však odhalí, že existujú ešte oveľa horšie veci než pozemská Apokalypsa a že celé Stvorenie môže ohroziť jedna dávna nenávisť… Krátko z príbehu slávnej hry, ktorú neskôr obohatilo viacero stiahnuteľných prídavkov.

Darksiders – Complete Collection obsahuje českú verziu oboch hier Darksiders™ ( 83 % ) a Darksiders II ( 81 % ) a kód na stiahnutie všetkých dostupných DLC zo Steamu , ktoré zahŕňajú:

Makier Armor Set
Darksiders II – Death Rides
Darksiders II – Angel of Death
Darksiders II – Deadly Despair
Darksiders II – Shadow of Death
Darksiders II – Mortis Pack
Darksiders II – Rusanov ‚s Axe
Darksiders II – Van Der Schmash Hammer
Darksiders II – Fletcher ‚s Crow Hammer
Darksiders II – Mace Maximus
Darksiders II – Season Pass
Darksiders II – Argul ‚s Tomb
Darksiders II – Abyssal Forge
Darksiders II – The Demon Lord Belial

Verzia pre PS3 a X360 obsahujú zhodne hry Darksiders ™ ( 82 % ) a Darksiders II ( 84 % ) a kód k stiahnutiu dostupných DLC :
Makier Armor Set
Darksiders II – Season Pass
Darksiders II – Abyssal Forge
Darksiders II – The Demon Lord Belial

Comgad uvádza Darksiders: Complete Collection koncom marca 2014 v profesionálnej českej verzii ( v originálnom anglickom balení ) pre PC, PS3 a XBOX 360.