Need for speed: The Run – stiahnite si demo hry

0
1162

Zahrajte si zaujímavú pretekársku počítačovú hru v demoverzii, ktorá vám sprístupní niekoľko pekných častí hry, na to správne otestovanie, či sa vám oplatí kúpiť celú. Absolútna novinka práve teraz na viacerých miestach. Demo je pre majiteľov herných konzol XBOX a Playstation 3. Len napáliť a hrať.

Need for Speed The Run – Race for Your Life

Hrateľná demoverzia Need for Speed The Run je práve k dispozícii na Xbox LIVE Marketplace a PlayStation Network. Táto demoverzia bude dostupná len do 1. novembra.
Vyrazíte z Desert Hills v Nevade, kde sa ocitnete uprostred pretekárskeho poľa. Skúsite spaľujúce žiar púšte a technicky náročné pasáže trasy, ktoré si vyžiadajú to najlepšie, čo dokážete vykúzliť za volantom Lamborghini Gallardo LP 550-2 Valentino Balboni. Akonáhle necháte púšť za chrbtom, postaví sa vám do cesty zradný Independence Pass. Ale čas zbesilo beží, pred vami sa rúca hora a súper je o krok napred. Keď demo odporučíte priateľom, budete si navyše môcť vyskúšať vozidlo Porsche 911 Carrera S pre rok 2012.

Need for Speed The Run bude k dispozícii od 18. novembra 2011 vo verziách pre PC, Xbox 360 a PlayStation 3.

Sťahujte napríklad tu: XBOX Marketplace, alebo v spomínanom Playstation Network. Veľkosť súboru je 1,2 Gb. Hru si môžete kúpiť na odkaze: Gameexpres.sk