Hra Sly Cooper: Thieves in Time pre PS 3 obsahuje aj hru pre PS VITA

0
1963

Sly Cooper, v našich končinách možno ešte stále málo známa hra pre mladých hráčov, pobaví svojim príbehom Thieves in Times, úplnou lokalizáciou do češtiny a množstva ďalších jazykov, no zároveň aj jednou pozornosťou od jej výrobcov. Spoločne s hrou pre PS3 získavate aj hru pre PS Vita, ktorú si môžete stiahnuť do svojho PS3 a z neho do PS Vita. Postup je jednoduchý a chce to len internetové pripojenie do svojej PS3 konzoly.

Sly Cooper

Klasické balenie hry pre konzolu tretej generácie obsahuje mimo manuál aj leták s postupom, ako si stiahnuť hru do prenosnej konzoly. Pokiaľ nemáte sami túto Playstation zmenšeninu, hru môžete venovať bratovi, či spolužiakovi. Pri cene okolo 15 EUR za celú hru je teda balenie dvoch v jednej plusom.

Kto je Sly Cooper?
Sly Cooper je postava zlodeja, medvedíka čistotného, ktorý vykráda zbierky, okráda všetkých tých, čo sami kradnú, a vo svete hier má za sebou už niekoľko dobrodružstiev. V Thieves in Time cestuje Sly so svojimi dvoma priateľmi geniálnou korytnačkou Bentleym a silným hrochom Murrayom časom. V minulosti sa stretáva so svojom predkom Rioichim Cooperom, za ktorého si taktiež budete môcť zahrať. Aj keď spomínanie zvieratiek príliš neevokuje záujem o „zvieratkovskú“ hru u mladých tínedžerov, prípad tejto hry nemá nič spoločné s hrami pre malé deti. Spoločne s kompletnou českou lokalizáciou vrátane dabingu (na výber je množstvo iných jazykov, len nie slovenčina) ide o akciu plnú skákania, zbierania bodov, plnenia misií a premýšľania. Niečo z Tomb Raider, niečo z Crash Bandycoota a vôbec akcia hodná Playstation ovládania vydávaná výhradne len na Playstation.

V predaji:
Playstation 3 Sly Cooper: Thieves in Time CZ (prepínateľné jazyky) momentálne v cene 13,99 EUR v predaji Gameexpres.sk