Grand Theft Auto V potvrdené na jeseň aj pre PC, XBOX One a PS 4

0
1640

Včera 9. júna bolo konečne oficiálne potvrdené vydanie úspešnej hry Grand Theft Auto V aj na počítače, zároveň aj na konzoly Playstation 4 a XBOX ONE. Obrovský svet výnimočného engine, rozsahu a grafickej úrovne sa tak čoskoro objaví aj na našich počítačoch. Vypočujú sa taj prosby a naplnia sa očakávania silnej komunity, ktorá stojí za veľmi slávnou sériou plnou akcie, násilia, ale aj zábavy. Jedna z najkultovejších hier s bohatou históriou od počiatku GTA ešte ako drobnej jednoduchej hry s pohľadom na autá a ulice z hora, sa vryla do pamäti hráčov najmä titulom Grand Theft Auto III a neskôr titulom Grand Theft Auto Vice City, ktoré priniesli celkom iný pohľad a tú správnu nezameniteľnú atmosféru. Už Grand Theft Auto IV žalo úspech najskôr na konzolách a až neskôr prišlo aj vo verzii pre PC. Skalní fanúšikovia verili, že tomu bude aj tentoraz. Napovedalo tomu aj niekoľko indícií, ako napríklad nábor vývojárov v Rockstar Games pre konverziu do PC. Už v jeseni sa teda objaví žiadaný artikel v predaji, čím sa stíha opäť aj vianočný trh.

Ukážka s informáciou o nových platformách
Rockstar Games vydávajú ukážku k hre v špeciálnej verzii, v ktorej závere môžete vidieť tú najpodstatnejšiu informáciu, akú mohli majitelia zvyšných platforiem očakávať.

Hardware nebude stačiť, pripravte sa
Hardwarová konfigurácia, alebo ak chcete minimálne požiadavky nie sú zatiaľ známe, no je očakávateľné, že na bežnej mašine si hru nezahráte a bude nutná investícia do upgradovania. Na svoje si prídu majitelia silnejších počítačov, ktorí hľadajú všetky možnosti využitia kvalitnej zostavy. Nepochybne budú očakávané informácie o nárokoch hry Grand Theft Auto V, pretože kúpiť nedostačujúci hardware pre vychutnanie si aspoň úrovne blízkej tomu, čo je na videu, by bolo ako ísť na koncert a nakoniec počúvať vystúpenie niekde z ulice.

Slovenské fanstránky o hre GTAV.sk