Universum: Chcete byť v encyklopédii?

0
1344

Nero vypálil Rím a Krištof Kolumbus objavil Ameriku, aby sa dostali do encyklopédie. Vám stačí oveľa menej – na trh totiž prichádza unikát. Personalizovaná encyklopédia Univerzum a v rámci toho 500 kusov limitovanej darčekovej edície: vaša fotografia môže byť priamo na obálke knihy a vnútri až dve strany textu a fotografií o vás. Po prvý raz na Slovensku sa tak môžete dostať do prestížnej encyklopédie a získať jedinečný darček na celý život.

Encyklopédia Univerzum obsahuje obrovské množstvo informácií, na ktorých pracoval tím 35 redaktorov, posudzovateľov a korektorov. Takmer 17.000 faktov, 3500 obrázkov a 5,5 kg informácií zabalených v pestrofarebnej pevnej väzbe. Už svojím rozsahom je Univerzum unikátna encyklopédia. Prvýkrát na Slovensku si však možno túto jedinečnú encyklopédiu personalizovať. Stačí si vybrať fotografiu – seba, rodiny, svojho miláčika – ktorá bude na obálke. Namiesto stredovej časti deviatich malých fotiek bude jedna veľká podľa vlastného výberu.
A komu nestačí byť na obálke, môže si vytvoriť dve strany fotografií a textu, ktoré budú súčasťou knihy. Budú pod príslušným heslom a pevnou súčasťou encyklopédie. Ani známe slovenské osobnosti nemajú v knihe väčší priestor, za čo si kupujúci priplatí a k dispozícii je iba 500 kusov tejto limitovanej darčekovej edície.

Universum: Chcete byť v encyklopédii?

Vloženie fotografie i dvojstrany si možno vyskúšať na www.encyklopediauniverzum.sk a navyše sa začína megasúťaž o kreatívnu modernú knižnicu, na ktorej si môžete pohodlne poležať a knihy máte vždy po ruke. „Pre mňa je encyklopédia Univerzum novým významným zdrojom poznania a vzdelania. Nemala by chýbať v žiadnej rodine, ktorá chce byť kultúrna,“ tvrdí špičkový európsky jadrový fyzik Branislav Sitár, ktorý sa spojil s týmto jedinečným projektom. Celosvetovo uznávaná kapacita, ktorá je od roku 2007 viceprezidentom Rady CERN, dodáva: „Nemožno byť len dobrým odborníkom vo svojom obore, je veľmi dobré mať aj široké všeobecné vzdelanie. To z nás robí vzdelaných a kultúrnych ľudí.”

Universum: Chcete byť v encyklopédii?

Nazrite do unikátnej encyklopédie Univerzum.