Tip na knihu: Stephen King vydáva novú detektívku s názvom Joyland

0
1602

Joyland Stephen King, IKARStephen King je späť a ponúka skvelý príbeh o zlomených srdciach, ktoré bolia najviac; o nostalgii za starými časmi; o podrezaných dievčinách… Hoci je King majstrom hororu, novinka Joyland je skôr detektívka. Napínavá, ale aj vtipná a dojímavá. Ukazuje, aké je svet kolotočiarov pestrý, no zároveň  falošný a desivo úprimný. Občas sa pri stánkoch nehrá o plyšové medvedíky, ale o život. V strašidelnom zámku strácajú mladé ženy spodnú bielizeň a tečie v ňom ozajstná krv. A práve to zistí na vlastnej koži Devin Jones.

Prvá veľká láska Devina Jonesa sa skončila katastrofou. Jeho sen o dokonalom živote s úžasnou manželkou, domom a deťmi sa rozpadol na prach, keďže tá „úžasná potenciálna manželka“ si našla iného. Devin sa utápa v žiali, počúva depresívne pesničky, premýšľa nad samovraždou. Zostalo mu iba zlomené srdce a tak sa rozhodne stráviť  leto na letnej brigáde v zábavnom parku Joyland v malom severokarolínskom meste. Chce tam zabudnúť na svoje trápenia a depresie…a čaká ho tam niečo oveľa desivejšie!

Pozrite si BOOK TRAILER k novinke Joyland

Joyland je jeden z posledných veľkých zábavných parkov. Veľké ruské kolá, strelnice, veštkyňa, strašidelný zámok… No nie je to len taký obyčajný zámok. Práve v ňom žije duch dievčaťa, ktorú tam kedysi zavraždil sériový vrah. Devin spoznáva bizarné postavičky z kolotočiarskeho sveta a zapletie sa do riešenia tejto starej vraždy. Pri dramatickom pátraní takmer príde o život. Nachádza však novú lásku a konečne sa z neho stáva muž, hoci úplne inak, než dúfal.

Ale neprezrádzajme. Začnite čítať Joyland hneď teraz v internetovom kníhkupectve BUX.sk.