Tip na knihu: Sila (od autorky The Secret)

1
1829

Táto Sila vám zmení život – Tajomstvo – The Secret odhalilo zákon príťažlivosti, najmocnejší zákon, ktorým sa riadia naše životy. Teraz prichádza Sila. Obsahuje podstatu všetkého a umožní pochopiť, že postačí jediná vec, aby sa vám zmenili vzťahy, financie, zdravie, šťastie, kariéra a celý život. Keď pred tromi rokmi vyšiel svetový bestseller Tajomstvo – The Secret v slovenčine, kniha sa u nás okamžite stala hitom a dodnes sa predalo takmer 90.000 kusov. Autorka Rhonda Byrne prichádza s novinkou Sila, ktorá vám dá všetko, čo chcete.

„V tejto knihe vám chcem ukázať cestu, ktorá vás dovedie k úžasnému životu,“ sľubuje hneď v úvodných stránkach Rhonda Byrne. „Zistíte čosi neopísateľné o sebe, svojom živote a o vesmíre. Život je omnoho ľahší, než si myslíte, a keď začnete chápať, ako funguje život a sila, ktorú máte vo svojom vnútri, zažijete zázrak života v jeho plnosti – a vtedy bude váš život úžasný!“
Bez Sily by sme sa nenarodili. Bez Sily by na planéte nebolo jedinej ľudskej bytosti. Každý vynález, objav a ľudský výtvor má svoj pôvod v Sile. Dokonalé zdravie, neuveriteľne dobré vzťahy a kariéra, po akej túžime. Život naplnený radosťou a toľko peňazí, koľko potrebujeme, aby sme mohli byť, čím chceme… robiť a vlastniť všetko, čo chceme… to všetko má svoj pôvod v Sile.

Prečítajte si ukážku z bestselleru Sila.

Vedzte, že každý máme vo svojom vnútri Silu. No treba ju prebudiť, odhaliť a využiť vo svoj prospech. Aby sme zažili čaro života v jeho plnosti – a vtedy bude náš život úžasný! Rhonda Byrne odhaľuje v knihe Silu pocitov, Silu v tvorivom procese a ukazuje kľúče k tej správnej Sile. Rozoberá pôsobenie Sily v oblasti financií, zdravia, medziľudských vzťahoch.

Pozrite si book trailer v slovenčine k novinke Sila, ktorý je pripojený k tomuto článku.

Comments are closed.