Súťaž o populárneho Jardu Žideka aj s autogramom!

0
1604

Šéfkuchár Jardo Židek je už dostatočne známy – nielen reláciami Ano, šéfe! a Nebíčko v papuľke, ale aj svojimi knihami plnými receptov. Pred pár dňami mu vyšla druhá kniha s rovnomenným názvom ako relácia. Nebíčko v papuľke však prináša oveľa viac – množstvo receptov, tipy a triky, extra Židekove recepty a príbehy z celého Slovenska, ktoré zažil počas nakrúcania. Zahrajte si o dve tieto skvelé knihy aj s podpisom so Zaujímavosti.net a internetovým kníhkupectvom Bux.sk.

Podľa Žideka by jedlo aj v dnešnej dobe malo znamenať čosi viac, ako len kus mäsa na tanieri. Za jedlom by mal byť príbeh a o tom je knižná novinka Nebíčko v papuľke. „Dostal som sa na miesta, kde sa bežný človek nedostane a tí ľudia sa na nič nehrali. Bolo to nielen nebíčko v papuľke, ale aj srdce na dlani,“ tvrdí známy šéfkuchár.

Krúpy, špalda, slimáky…
Nebíčko v papuľke ponúka recepty z prvých 20 častí tv seriálu. Nechýbajú farebné autentické fotografie z nakrúcania, na konci každej kapitoly extra recept, ktorý v relácii neodznel a veľa zaujímavých informácií.

Nebíčko v papuľke - súťaž o knihu

Ako vznikal seriál?
Už výroba upútavky k relácii Nebíčko v papuľke bola strašná lopota. „Celý deň som jazdil na takom stojane, na zelenom pozadí – tí od televízie to poznajú. Jazdili sme tak dlho, že tá vrtuľa odpadla, to bola riadna sranda. No a dotvorili to celé režiséri, tak ako to vidíte dnes. Neverili by ste však, ako dlho sa robí tých pár sekúnd na začiatku relácie…niekedy sme mali samotnú reláciu rýchlejšie nahratú ako upútavku

Súťaž o 2x Nebíčko v papuľke
Stačí, keď odpoviete na našu otázku a ste v hre o dve novinky šéfkuchára Jarda Žideka aj s autogramom.

Koľko strán má podľa BUX.sk kniha Nebíčko v papuľke?
(Pomôcka – kliknite si na knihu Nebíčko v papuľke a tam nájdete odpoveď)

No a zatiaľ si pozrite recepty na býčie žľazy, karé, či tekvicu.

Podmienky súťaže:
Správne odpovede zasielajte emailom na adresu  sutaz @ zaujimavosti.net, do predmetu uveďte heslo „NEBICKO V PAPULKE“ pre odlíšenie konkrétnej súťaže od ostatných, ktoré prebiehajú súčasne na stránkach zaujimavosti.net. Sponzorom súťaže je IKAR. Usporiadateľom je blogmagazín Zaujimavosti.net. Do súťaže sú prijaté všetky správne odpovede prijaté do 23:59 hodiny dňa 22. decembra. Výhercov oznámime počas Vianočných sviatkov a rozhodnuté o nich bude žrebovaním v redakcii Zaujimavosti.net. V každom prípade sú zo súťaže vyradení redaktori, ako aj rodinní príslušníci magazínu, ako aj sponzora súťaže. Možná účasť v súťaži je len jedným emailom. Usporiadateľ súťaže si vyhradzuje právo na zamietnutie účasti v súťaži v prípade, ak je email duplikovaný, alebo rovnaké údaje používané z viacerých emailov, prípadne pri pokuse oklamať systém iným spôsobom, ako sú variácie mien a skratky ulíc a pod. Výhra nie je vymáhateľná, speňažiteľná. Usporiadateľ si ďalej vyhradzuje právo na prípadné drobné zmeny v pravidlách, pričom správne odpovede so splnenými podmienkami do tejto zmeny zostávajú zachované. Účasťou v súťaži súhlasíte s možnosťou upozornenia na ďalšie konané vianočné súťaže na blogmagazíne Zaujimavosti.net. Zaslané údaje nie sú poskytované tretím stranám. Odosielateľom výhry bude Usporiadateľ súťaže. Osobný odber výhier v prípade výhry bude možný v niekoľkých mestách na Slovensku, ktoré upresníme po žrebovaní.

Na Vianoce 2012 sme vyžrebovali týchto dvoch výhercov:
Lydka Malá a Miroslav Kadlíček, gratulujem