Súťaž o jedinečnú encyklopédiu Veda – vyhodnotenie

1
1628

Takúto encyklopédiu ste nemali v rukách už dlho. Vyše 500 strán, na ktorých si prečítate príbeh vedeckého pokroku od vynájdenia kolesa až po riešenia zmeny podnebia v 21. storočí. Veda zachytáva všetky rozhodujúce okamihy, v ktorých objavy vznikli. Ukazuje, ako predstavy, vynálezy a jednotlivci, čo sa za nimi skrývajú, zmenili náš svet.
Unikátny obrazový sprievodca Veda predstavuje nielen zbierku odpovedí, ale aj nekonečné pátranie po pravde o tom, ako funguje vesmír. Zaoberá sa nielen faktami, ale aj zápasom o ich objavenie. Každá kapitola má vlastnú časovú os, ktorá nám pomôže spoznať rozličné aspekty daného obdobia.

Ak sa chcete zabaviť a zároveň otestovať si svoje vedomosti z oblasti vedy, zahrajte si online hru Veda na stránke www.otazkyaodpovede.sk. Nájdete tam aj ďalšie hry o človeku, vesmíre, prírode či zvieratách.

VEDA je pokračovaním najúspešnejšej série encyklopédií Zem, Zviera, Život zvierat, Človek, Vesmír, Rastlina, Vták, Oceán, História, Predhistória a pôvodnej encyklopédie Slovensko.

Chcete vyhrať túto jedinečnú encyklopédiu Veda? Stačí správne odpovedať na súťažnú otázku:
Ktorý astronóm je na dvojstrane o Veľkom tresku?

Pomôcku nájdete v Ukážke stránok k encyklopédii Veda.

Encyklopédia

Podmienky súťaže:
Do súťaže sú prijaté všetky správy odoslané emailom na adresu redakcia @zaujimavosti.net s predmetom VEDA. Predmet slúži na odlíšenie vašej účasti vo viacerých súťažiach. Doň uveďte správnu odpoveď, kontaktné údaje a meno. Súťaže sa smie každý občan SR zúčastniť len raz. Prevádzkovateľom súťaže je Zaujimavosti.net, sponzorom Kniznyweb.sk – IKAR. Výhry nie sú vymáhateľné. Súťaž trvá do 05. októbra 2011 do 23:59. Účasťou v súťaži dáva súťažiaci súhlas so spracovaním osobných údajov (použitie adresy pre odoslanie výhry a použitie adresy čisto pre oblasť súťaženia o výhry na stránkach Zaujimavosti.net).

Vyhodnotenie:
Výhercom sa stala: Klaudia Kelecsényiová, z Kráľovej. Gratulujeme.

Comments are closed.