Najželanejšie vianočné darčeky? Knihy! Múdre knihy…

0
1600

Kniha je už roky jedným z najželanejších vianočných darčekov – je vhodná pre rodičov i deti; pre kamaráta aj starých rodičov, či pre kolegu. Dobrá encyklopédia pritom poteší celú rodinu a dokáže v domácej knižnici pretrvať dlhé roky. Aj preto portál MudreKnihy.sk zhromažďuje najobľúbenejšie encyklopédie na Slovensku lacnejšie až o tretinu, a zároveň ponúka možnosť otestovať si svoje vedomosti v online hrách.

Múdreknihy.sk obsahujú vyše 50 najpopulárnejších encyklopédií, podrobné informácie a možnosť zalistovať si v nich. Pri každej encyklopédii je niekoľko strán, ktoré približujú obsah a skvelú grafickú úpravu. Nádherné ilustrácie, 3D obrázky, kvalitné fotografie a množstvo užitočných informácií.

Už od počiatku civilizácie bolo poznanie výsadou tých, ktorí chcú vedieť a vzdelávať sa. A tak je to aj dnes. Encyklopédie ako Zem, História, Človek či Zviera sú významným zdrojom informácií pre tých, ktorí sa zaujímajú o svet okolo seba. Do série týchto výnimočných publikácií pribudli novinky Veda a Príroda, či všeobecná encyklopédia Univerzum. Múdreknihy.sk ponúkajú okrem podrobných informácií a listovania v knihe navyše aj jedinečnú príležitosť vytvoriť si balíček podľa svojich predstáv so zľavami až 35%, čo pri encyklopédiách robí desiatky eur.

Môžete tak pripraviť ideálny vianočný darček pre celú rodinu, v ktorom bude napríklad novinka Veda, posledný diel Tisíc a jedna noc, nádherné Divy Slovenska a detská encyklopédia Vesmír. Áno, kvalitné a atraktívne encyklopédie ako Rastlina, Vesmír, či Slovensko A-Ž zostávajú skutočným zdrojom informácií. Vytvorte si z nich balíček podľa svojich predstáv na encyklopedickej stránke www.mudreknihy.sk.

Navyše si môžete otestovať svoje vedomosti v online hrách, ktoré nájdete na www.otazkyaodpovede.sk. Stačí si vybrať konkrétnu encyklopédiu a teda tému, z ktorej vám systém náhodne bude dávať otázky a na záver dostanete vyhodnotenie svojich znalostí.