Na bratislavských staromestských vianočných trhoch sú knihy zadarmo

0
1854

Občianske združenie Domov použitých kníh sa originálnou myšlienkou návratu domova pre prečítané a nechcené knihy prezentuje po novom aj na Staromestských bratislavských vianočných trhoch. Svoj stánok bez obsluhy tu otvorili pre všetkých, ktorí by chceli niektorej z kníh venovať nový domov, pričom ich nemusia vrátiť. Rovnako tak, pokiaľ má niekto doma ďalšie knihy, ktorým by sa hodil nový domov, môže ich sem kedykoľvek priniesť. Zaujímavá myšlienka tak umožňuje ich prežitie, pričom vo výbere sa dá nájsť najmä beletria a rôzna aj osobná literatúra. Stánok nájdete v blízkosti pečených gaštanov a Ondrejského stĺpu.

Domov použitých kníh na vianočných trhoch

Niektorá literatúra si možno nikdy nenájde svojho majiteľa, no každý milovník kníh si tam dokáže nájsť niečo svoje. Medzi knihami sme objavili aj jednu takú, ktorá nepoškodená dlho nevydrží. Uhádnete, ktorá to je?

Beletria na vianočných trhoch

Viac fotografií z Vianočných trhov aj na našom facebooku. Práva vyhradené. Informácie o vianočných trhoch v Bratislave nájdete aj na našich bratislavských zaujímavostiach.