Hit tohtoročných Vianoc – tablety a e-knihy!

13
3277

Ak hľadáte pohodlné čítanie e-kníh za cenu, ktorá rozhodne poteší, je tu hit tohtoročných Vianoc – Wooky tablety. Najlacnejšie tablety na slovenskom trhu, na ktorých možno čítať e-knihy a e-časopisy z portálu www.ibux.sk, a k tomu dve e-knihy zdarma. Chcete mať všetko stále po ruke, lacnejšie a v jedinom tablete? Tisícstranový thriller vo vrecku a pritom nepocítiť ani gram navyše? Celú sériu od Dominika Dána, evitovky, svetoznáme Millennium od Stiega Larssona a strhujúce thrillery Dicka Francisa, či Fredericka Forsytha? Konečne kvalitné tablety za dobré ceny.

Ak si chcete prečítať najväčšie knižné hity, a k tomu možno aj zasurfovať, vybaviť si na cestách e-maily, pustiť deťom v aute rozprávku či prehrať si video, Wooky Tablet 2.0 je ideálny spoločník. 8-palcový multidotykový displej s pamäťou 8 GB bežiaci na Androide s wifi pripojením a s rýchlym 1 GHz procesorom. To je základ, ktorý zaujíma každého – k tomu možnosť prehrávať si videá, hudbu, pozerať fotografie, pracovať s e-mailami. Druhou, lacnejšou verziou, je Wooky Tabler Reader.
V jednom zariadení a s jedným loginom tak môžete robiť všetko, čo potrebujete na cestách, doma i v práci, v čakárni u lekára. Na dovolenku si vezmete v tablete tisíce kníh, zasurfujete si, prečítate si aktuálne noviny či časopisy a ešte aj vybavíte e-maily.
Wooky Tablety majú predinštalovanú čítačku, takže priamo si môžete sťahovať z ponuky 2500 e-kníh na www.ibux.sk, ku ktorým v najbližších dňoch pribudnú aj e-časopisy. V týchto dňoch navyše dostanete dve platené e-knihy podľa vlastného výberu zadarmo. Výber je bohatý – 2500 e-kníh, z toho 1100 platených, medzi ktorými nechýbajú slovenskí autori ako Banáš, Urbaníková, Heriban, Murín či Coddington. Skvelé detektívky a thrillery od najznámejších svetových autorov ako Frederick Forsyth, Jeffery Deaver, Dick Francis, alebo medzinárodný bestseller Millennium od Stiega Larssona. A tiež cestovateľské príručky a sprievodcovia Lonely Planet, motivačná literatúra, či knihy o zdravom životnom štýle.

Comments are closed.