Dukanova diéta v 350 receptoch – v januári ju možno budete potrebovať

0
1310

Dukanova dieta 350 receptovAj vám sa zvyknú počas Vianoc nalepiť nadbytočné kilá na brucho, boky či iné partie? Priznajme si to – sviatky hojnosti si niekedy užívame až príliš a potom hľadáme cesty, ako tie kilá navyše zhodiť. Máme skvelý tip – toto je kniha, ktorú bude väčšina z nás v prvých januárových dňoch potrebovať ako soľ:)

Dukanova diéta patrí dnes k najpopulárnejším diétam na svete, ktorú držia aj mnohé celebrity ako Kate Middleton, Penelope Cruiz, Gisele Bundchen či Jennifer Lopez. Napríklad Jennifer Aniston vážila na začiatku kariéry trošku viac, ako by sa patrilo na začínajúcu herečku a tak jej manažér odporučil: musíš schudnúť o takých 15 kíl! Jennifer sa dala na Dukanovu diétu a podarilo sa. Bez jojo efektu a drsného odriekania. Obrovský hit na celom svete  má pokračovanie v podobe knihy plnej receptov.

Britský Daily Mail napísal: „Toto je vaša posledná diéta. Francúzi ju držali v tajnosti roky!“  Vďaka knihe Dukanova diéta v 350 receptoch  bude držanie Dukanovej diéty ešte jednoduchšie. V prvej časti sú jedlá na báze čistých bielkovín a v druhej jedlá na báze bielkovín a zeleniny; samostatnú časť tvoria Omáčky. Knihu tvoria aj recepty od žien vyjadrujúcich sa o tejto téme v diskusných fórach a samozrejme, profesionálne recepty, ktoré sú odvodené od 100 potravín tvoriacich Dukanovu diétu.

Novinka Dukanova diéta v 350 receptoch, ktorú počas rokov upravili a zdokonalili pripomienky miliónov čitateľov po celom svete, si môžete predobjednať už dnes a možno sa vám po sviatkoch plných hojnosti naozaj zíde:). Nájdete v nej recepty jednoduché na prípravu, šťavnaté a ľahké. Napríklad suflé z hydinovej pečene, mäsové guľôčky s bylinkami, studená uhorková polievka, škoricovú tortu či čokoládový krém.

Pozrite si aj recepty z knihy Dukanova diéta v 350 receptoch.