Dokážete predpovedať úspešnosť vzťahu? Greenova Poučka o podstate

0
1974

Poucka o podstateJohn Green sa aj na Slovensku preslávil dvoma hitmi, Na vine sú hviezdy a Papierové mestá. Teraz je tu s novým príbehom, ktorý prestížny Publishers Weekly označil za „doteraz najlepšiu Greenovu knihu“.

Takže na úvod dôležitá otázka – poznáte vzorec pre vývoj ľúbostného vzťahu? A čo keby ste vedeli podľa špeciálnej matematickej poučky predpovedať budúcnosť akéhokoľvek partnerského vzťahu? Veční zberači kopačiek by vás určite zo srdca ďakovali…

Možno krkolomný názov, no originálny a výstižný. Poučka o podstate predvídateľnosti Katherín.

Colin je normálny chalan, ktorý práve zmaturoval a dostal kopačky od svojej devätnástej Katheriny. Áno, devätnástej – má totiž slabosť pre dievčatá s týmto menom. A teraz má pocit, že jeho život sa rozbil na márne kúsky.

Pozrite si originálny trailer k tejto novinke:

Ešteže má Colin na blízku najlepšieho kamoša Hassana, ktorý neznáša vyplakávanie a sebaľútosť. Skôr ako Colin stihne povedať ´Katherine´, ocitne sa na šialenom road tripe. Vo vrecku má 10-tisíc doláčov, za pätami krvilačného diviaka a vedľa neho sedí Hassan. To bude jazda!

Colinovi však chýba Katherine a preto má jasný cieľ: dokázať platnosť Poučky o podstate predvídateľnosti Katherín. Dúfa, že pomocou nej získa možnosť predpovedať budúcnosť akéhokoľvek vzťahu a tak pomstí všetkých nešťastných zberačov kopačiek.
No láska i Colin sú nevypočítateľní. Láska sa neriadi žiadnymi poučkami a do jeho života vstúpi dievča, ktoré sa volá… Ale neprezrádzajme.

Poučka o podstate predvídateľnosti Katherín je opäť zábavný a originálny príbeh, na aké sme si u Johna Greena už zvykli. Budete sa smiať a budú vám tiecť slzy po tvári. A možno spolu s Colinom pochopíte, že človek nemusí byť mladým géniom, aby zmenil svet!