Dievča zo 6E. Zamknutá vo svojom byte! V knižnej novinke

0
1633

Dievča z 6EBola zamknutá vo svojom byte a dodržiavala pravidlá: nevychádzať von, nikomu neotvárať, nestretávať sa s nikým. Vybrala si to sama. Všetko, čo Deanna potrebovala, sa nachádzalo v osemdesiatich metroch štvorcových bytu na 6E. Spoza týchto stien sa naučila ako získať primerané finančné prostriedky. Od ôsmej ráno do tretej poobede pracuje na internetovej stránke s menom Sexnow.com, ktorej klientelu tvoria predovšetkým Ázijčania, Európania a Austrálčania.

Svetový hit Dievča zo 6E od Alessandry Torre je príbeh, ktorý doslova zaskočil vydavateľský biznis vo viacerých krajinách. Odhaľuje svet kybersexu a približuje cez napínavý príbeh tento priemysel a ženy, ktoré spoznala. „Vyzliekanie je každodennou rutinou. Väčšina žien to robí bez zamyslenia, automatické pohyby, ktorými dospejú k záverečnému výsledku. Ale, ak to robíte správne, obnažovanie môže byť maximálnou predohrou, sexuálnym zvádzaním, ktoré úplne zruší každú racionálnu myšlienku a ponechá muža vo vašej milosti. Toto umenie som si osvojila. Už tri roky sa nedotkla človeka. Vyzerá to, ako náročná úloha, ale nie je. Nie, odkedy existuje internet. Internet, ktorý jej umožnil zarábať a zabezpečil všetko, čo by mohla chcieť, výmenou za číslo jej kreditky. Musela zájsť po pár vecí do sveta podsvetia a raz sa rozhodla zabezpečiť si tam zábavné záležitosti ako novú identitu. Používa svoj alias, aby zabránila ostatným vypátrať jej minulosť. Vitajte v jej svete. Vitajte vo svete dievčaťa zo 6E.

Hoci sú postavy v knihe Dievča zo 6E vymyslené, situácie a usporiadanie úkonov Deanny Maddenovej pred web kamerou sú také presné, ako ich vedela zobraziť. Klientov vykreslila podľa rôznych fetišov, častých pre túto komunitu. Ženy ako Deanna majú rozmanitú minulosť a veľa z nich je vysoko vzdelaných. Podľa A.Torre sú nezávislými ženami, ktoré v predchádzajúcom živote profesionálne podnikali. Niektoré sa rozhodli pre toto povolanie dobrovoľne, iné vplyvom okolností, ale u všetkých prevažuje jedna vlastnosť: sebavedomie. Tieto ženy sa za svoju profesiu nehanbia, sú na ňu hrdé.