Kamera do vozidla: Android aplikácie pre záznam premávky pred vami

4
7111

Kamera v aute cez AndroidAk sme hovorili, alebo presnejšie písali o kamerách vo vozidlách, ktoré majú slúžiť ako pomocník pri riešení dohadov a problémov pri autonehodách, potom nemožno zabudnúť aj na aplikácie, ktoré si je možné stiahnuť do chytrých telefónov a tie nám tak vedia poslúžiť nie len na telefonovanie, písanie a zábavu, ale aj ako GPS navigácia a k tomu aj záznamová kamera premávky pred vozidlom. Ak máte k svojmu telefónu s androidom aj držiak do auta, pouvažujte, či nebude tento variant namiesto kamery pre vás ešte lepší.

iOnRoad
celkom slušne ohodnotený software pre Andriod umožňuje nahrávať záznam na ceste s niekoľkými výpočtami. Samozrejmosťou je spojenie s GPS, výpočtom rýchlosti, vzdialenosti vozidla a podobne.
Play.Google.com: LINK

DailyRoads Voyager
Jendoduchá aplikácia umožňuje nahrávať, alebo fotiť priebeh pred vozidlom. Využíva výrazné tlačidlá, ktoré je na dotykovom displeji ľahké ovládať. Užívateľ si sám definuje, koľko miesta na SD kartechce vyčleniť na nahrávanie a obsahuje aj funkciu cyklického nahrávania, takže sa novým záznamom zmažú staré. Aplikácia je obmedzená kvalitou fotoaparátu / kamery na vašom mobile.
Play.Google.Com: LINK

Dashboard Cam
Aplikácia Dashboard Cam je kamera plne spolupracujúca s GPS navigáciou a tak máte v zázname aj údaje o rýchlosti pohybu vás a na obrazovke mobilu máte možnosť nastaviť si ukazovatele rýchlosti ako aj presnej polohy na mape.
Play.Google.com: LINK

Články o bezpečnosti na cestách, zabezpečení objektov a kamerovej technike sú pripravené v spolupráci s odborným dohľadom dobryalarm.sk

Comments are closed.