Konzola Wii v zaujímavom červenom prevedení

0
1602

Nedávno sme si povedali niečo viac o konzole Wii. Tento zaujímavý vynález prenášajúci pohyb ovládača do hry nie len, že sa stáva hitom u detí, ale dokonca dnes už aj existujú skupinky priateľov, kde stačí že jeden má Wii a má jasné, že pri dohodnutom večierku u neho je vždy plno a niekto poskakujúci pred televízorom. Nintendo, už dlhé roky autorom herných konzolí a hernej zábavy, pred niekoľkými týždňami vydalo aj celkom nové výročné balenie konzoly Nintendo Wii.

Čo je na nej tak zaujímavé?
U nás je k dispozícií len v niektorých obchodoch, pretože prvotne išlo o tovar pre americký a japonský trh. Červená konzola prináša aj novinku – ovládač, ktorý už priamo obsahuje aj prídavok Motion Plus a tak má ovládač aj názov Remote Controller motion Plus, všetko v jednom. bez nutnosti niečo pripájať. Stále však je ovládač pripojiteľný s nunchuckom, ďalším dodatkom, ktorý využijete pri množstve hier pre pohyb v druhej ruke. Celá konzola s ovládačmi je v červenej farbe v odtieni bližšom skôr k ružovej. Balenie v červenej krabici tiež obsahuje dve hry. Jednu klasicky pridávanú k väčšine predávaných konzolí, v podstate nutnosť pre bohaté Wii vyžitie Wii Sports Resort a ďalšou hrou je výročná hra Super Mario Bros 25 Anniversary.

Červená konzola

Práve 25. výročie Super Mária (tak to je z neho už pár rokov dospelák), známej postavičky a jeho brata Luigiho sa muselo nejak vyjadriť aj v podobe špecialitky. Tá bola pôvodne pridávaná výhradne k novej konzole, ale kúpiť si ju môžete aj v bežnom predaji. Červená je pritom len farba konzole. Okrem stavby a citlivosti ovládača sa nič zásadne na iných miestach nemení. Vyznávači farieb si tak možno prišli na svoje, alebo dievčatá oveľa viac zatúžili po vlastnej konzole… ak ich neutrálna biela, alebo pochmúrna čierna priveľmi doteraz nepriťahovala.

O wii môžete nájsť viac informácií na stránkach www.nWii.eu