Ako si spraviť z domu domov

0
2178

Takmer každý človek má dom, ale len málokto má skutočný domov. Preto, aby sme dosiahli tento pocit a cítili sa v našom byte dobre, musíme ho „rozmaznávať“.

erniefletcher.com
Autor: erniefletcher.com

To, čím by sme mohli náš dom či byt zútulniť, sú napríklad sezónne dekorácie, ktoré sú, žiaľbohu, dosť drahé. Ale vedeli ste, že si ich môžete aj sami vyrobiť?

Ak máte chuť vložiť svoje ruky do diela a spríjemniť si tak svoj dom, určite to vyskúšajte. Je to oveľa lacnejšie, krajšie a veľmi dobre sa pri tom zabavíte.

Napríklad taký jesenný košík dokáže vyrobiť aj „drevo“ v ručných prácach, ba dokonca vám s ním môže pomôcť aj vaša ratolesť. Je to naozaj veľmi jednoduché a ľahké.

 

Ako na to?

Ak sa zvyknete prechádzať po lese, určite natrafíte na rôzne šišky, listy, či iný materiál, ktorý by ste do svojich dekorácií dokázali zakomponovať. Pokiaľ však nepatríte k ľuďom, ktorí majú chuť sa vybrať do lesa či parku, je tu i druhá možnosť, a to siahnuť po umelých dekoráciách.

Fantázií sa medze nekladú a preto si do svojej ozdoby môžete pridať naozaj čokoľvek, čo vás napadne. Môžete si ju naaranžovať podľa vašich najtajnejších predstáv, čo kúpené výzdoby nedokážu.