Ako aplikácia, ktorú má každý z nás v telefóne, zmenila život jednému mužovi

0
1601

Chris prezradil ako používa základnú aplikáciu iPhone na zvládnutie svojej úzkosti a ako môže byť technológia použitá na zmiernenie záchvatu paniky.

Chris Dancy sa spolieha na technológiu, ktorá mu umožňuje sledovať každý jeho pohyb. Riadiť jeho život mu pomáha množstvo aplikácií, od fitness trackerov až po Google kalendár.

No napriek 2 miliónom aplikáciám, ktorú sú v mobilných obchodoch k dispozícií je len jedna, pre Chrisa najdôležitejšia, ktorá mu pomáha s jeho stavmi úzkosti a nemusíte si ju ani stiahnuť.

Vo svojej novej knihe „Don’t Unplug“ odhaľuje, že zo všetkých dostupných aplikácií je tá najprospešnejšia, aplikácia „Poznámky„, ktorú používa na zaznamenávanie svojich príznakov úzkosti. Nazýva ju „Wikipédia strachu“.

,,Záchvaty úzkosti mám od svojich 16-tich rokov. Úzkosť má však spôsob ako sa dočasne maskovať. No keď to príde, zapíšem si všetky príznaky, napríklad zvýšenie srdcovej frekvencie a potenie sa.“

Zaznamenávanie si príznakov v aplikácií, pomohlo Chrisovi obzrieť sa späť vždy keď dostal ďalší záchvat a prekonať ho.

,,Vždy keď som dostal záchvat úzkosti pozrel som sa do poznámok a hneď som vedel čo sa deje. To mi záchvaty pomohlo prekonať.“

Porovnávanie symptómov pomohlo Chrisovi rozpoznať určité konzistencie v jeho záchvatoch, čo mu umožnilo posunúť sa vpred.

Chris tvrdí, že ľudia by mali využívať technológiu v ich prospech a nie sa jej vyhýbať. Podľa neho vám technológia môže zmeniť život – ak ju necháte.

Čítajte tiež:

Kristen Bell radí mladým ako sa najlepšie vyrovnať s úzkosťou

14 aplikácií, ktoré využije každý muž

Zabudnite na Parndorf Outlet, nákup oblečenia cez internet je výhodnejší