Vyrobte si adventný veniec podľa trendov Vianoc 2017

0
3041

Obdobie adventu odštartovalo, už si môžeme v pokoji zapaľovať  sviečky na adventnom venci. Nestihli ste ho kúpiť? Nezúfajte, stíhate si ho ešte vyrobiť vlastnoručne, doma. Navyše, dekorácie si môžete nakombinovať presne podľa vášho vkusu. Trendov Vianoc 2017 je niekoľko, my sme sa držali prírodného štýlu s hravými prvkami. Veselé soby sú symbolom hravosti a detstva a rovnako sú aj  horúcimi favoritmi na tohtoročné vianočné trendy. 

Prinášame vám návod, ako vyrobiť veniec krok za krokom, s našim videom to hravo zvládnete.

Základom sú sviečky – práve tie sú vo venci najvýraznejšie. Zvoľte si farbu, veľkosť a aj tvar. My sme použili výrazné tmavo-červené sviečky

                                                                                                                

Prírodný štýl učaruje najmä nadšencom tlmených farieb. Dobrou správou je, že tento štýl je nadčasový. Veniec z prírodného prútia je vynikajúcim podkladom pre výraznejšie dekorácie. Medzi prútiky povkladajte zelené vetvičky a základ venca je hotový.

TIP: Použiť môžete aj živé zelené vetvičky, ktoré rozvoňajú domov. No trvácnejšie sú umelé.

Na rad prichádzajú dekorácie. V predajniach KIKA nájdete celé oddelenie s vianočnými ozdobami rôzneho druhu. My sme použili vianočných sobov, textilné srdiečka či menšie drevené ozdôbky.

Adventný veniec je na svete! ?

Čítajte tiež:

Spať s deťmi v jednej posteli či nie

Aký je ideálny partner pre vaše znamenie zverokruhu