Recenzia: Krotitelia duchov v novej verzii

0
3953

Už je tomu tridsať rokov, čo Krotitelia duchov ovládli svet. Prišiel však čas, aby sa opäť naša obľúbená značka vrátila na plátno a spolu s režisérom Paulom Feigom dostala nový dych. Táto starodobá novinka bude opäť plná akcie a úžasných efektov, ktoré vám vyrazia dych. Tešiť sa môžete na nové i staré tváre, nemôže chýbať ani veľmi populárna americká komička.

krotitelia duchov
Zdroj: itafilm.sk

Osobné hodnotenie

Krotiteľov duchov určite poznáte. Kto by si nepamätal na tento seriál, a zároveň film, ktorý obletel svet?

Pôvodné čaro je však preč a novinka sa ani nesnaží pokračovať v tom, čo bolo zaužívané. Niektoré detaily ako napr. zbrane či logo je použité zo starej série, no to je asi všetko. Tento fakt bude vadiť určite tým, ktorý si klasickú verziu zamilovali.

Prvá polovica nás preto zoznamuje s postavami a povie nám čo to o jednotlivých charakteroch. Je to také chvíľkové zastavenie, ktoré však oceníme. V druhej polovici sú hrdinovia hodení do akcie, kde sa snažia zachrániť nie len seba, ale aj život celej metropoly.

Na druhej strane je super, že sa po novom objavia v krotení aj ženy, ktoré vystupujú veľmi svojsky a s českým dabingom sa tentokrát dokážeme stotožniť. Ako to už býva zvykom, niektoré žarty sa pri preklade stratia, no s tým zrejme každý počíta.

Osobné hodnotenie 3/5