Recenzia: Jednotka samovrahov

0
3735

Očakávaný film Jednotka samovrahov od tvorcov filmu Rýchlo a zbesilo sa konečne dostáva na plátna kín. Tím tých najobávanejších a najnebezpečnejších zločincov na svete dostane do rúk tie najsilnejšie zbrane, pričom ich vláda pošle na takmer neuskutočniteľnú misiu. Jej cieľom je poraziť nepremožiteľnú bytosť, ktorá nepochádza z tohto sveta. Až neskôr si však superzločinci uvedomia, že boli na túto misiu zvolení za trest, pretože z nej nemajú odísť živí. Ako sa k tejto situácii postavia? Zachránia spoločnými silami svet alebo ho zahubia?

suice_squad

Osobné hodnotenie

Vo filme sa objavujú naozaj šialené postavy, pričom každý jeden charakter je osobitý a jedinečný. Nájdeme tu oheň, psychopata, ale aj rodeného zabijaka.

Napriek tomu, že je úvod dosť dlhý, čochvíľa sa zločinci dostanú na misiu, z ktorej niet úniku. Celá misia je striedaná s vtipnými scénami, ktoré nabudia diváka k ešte väčšiemu pôžitku z filmu.

A ako bonus, ide o film ktorý je možné vidieť nie len v 3D, ale aj v 4Dx, Imax alebo SuperScreen verzii, čo rozhodne stojí za priplatenie.

Osobné hodnotenie: 4,5/5