Máme striebornú medailu: Zuzka Štefečeková si vystrieľala krásne 2. miesto

0
1880

Zuzana ŠtefečekováMáme striebro! Túto radostnú krátku, ale krásnu vetu sme si konečne mohli povedať pred pár hodinami po zisku striebornej medaily vďaka Zuzane Štefečekovej, ktorej držalo palce azda celé Slovensko… či skôr tá časť obyvateľstva, ktorá olympionikom drží palce. V celkom náročnej disciplíne TRAP naša strelkyňa vybojovala už štvrtú medailu pre Slovensko. Zuzana mala aj v kvalifikácii umiestnenie na druhom mieste a tak sme viacerí verili, že by mohla zvládnuť aspoň bronz. Prekvapila. So ziskom 93 bodov (73+20+3) sa umiestnila druhá, prvá skončila Talianka Jessica Rossi, ktorá dokonca vytvorila nový svetový a zároveň aj olympijský rekord, keď získala v prvej časti 75 bodov a v druhej 24, spolu 99 bodov. Tretia skončila Delphine Rau z Francúzska.

Len vodáci? Aj strelci!
Hovorilo sa, že Slovensko je vodácka krajina a medaily nosia najmä vodáci. Zdá sa, že Slovensko sa stáva tak trochu aj veľmocou v inom športe. Barteková a Štefečeková sú strelkyne. Za zviditelnenie Slovenska úspešľnými výkonmi a za medaily im určite patrí naše ĎAKUJEME!

Jeden starší rozhovor so Zuzanou:


foto: youtube video z článku, FUN RÁDIO

Akýkoľvek úspech našich športovcov nás teší. Teší aj vás. Dokonca pri účasti Slovákov na olympiáde a počas ich športových výstupov sa v stávkových kanceláriách oveľa viac podávajú kľučky. Ľudia sú ochotní si staviť na svojich oveľa viac počas olympiády a viditeľných pretekov. To najmä preto, že vtedy sa do stávkových kancelárií dostávajú aj tí, čo do nej bežne nevkročia a aj preto ich otázky vyznievajú trochu smiešne. Pani pri okienku môže byť podráždená, že s nikým nemá problém, ale s vami ho má. Dôvera v našich je ale naozaj pekná. Keďže však nikto nevie výsledky dopredu, je pochopiteľné, že stávkovanie má svoj význam. So stávkami sme si to tento týždeň skúsili aj pri plávaní a ešte pri atletike cez internetové stavkové kancelárie, kým kolega skúsil kamennú pobočku známej slovenskej siete. Musím sa priznať, že som príliš veril slovenským športovcom. Bolo možno na škodu, že som si nepozrel odhady a kurzy, ktorým nerozumiem, podobne ako väčšina zo sviatočných stávkujúcich. Ale nevadí, stále to neboli tie najhoršie výkony a máme byť na čo hrdí.