Ako spoznať „zlatokopku“ – 15 varovných signálov

0
5430

  1. So všetkým súhlasí

Mnohé dievčatá sú uvoľnené a „za každú srandu“. „Zlatokopku“ však spoznáte podľa toho, že súhlasí úplne so všetkým a vždy sa tvári nadšene. Je to manipulatívna taktika. Chce, aby ste ju mali radi a kupovali jej veci.

  1. Má úplne rovnaké záujmy

Ďalší bežný ťah. Pri prvom stretnutí vám povie, že má rada presne to, čo vy. Všímajte si, či na všetko nepovie „aj ja“ a nechajte ju, nech o záľubách hovorí ako prvá.

  1. Rozdáva priveľa komplimentov

Kompliment poteší, no ak vám ich dáva priveľa, nebude to úprimné.

  1. Používa sex ako zbraň

Neurobíte jej po vôli a ona sa s vami odmietne milovať. Kúpite jej kabelku a znovu má chuť na sex. Je to systém odmien a trestov, ktorým vás núti, aby ste jej kupovali veci. De facto jej za sex platíte.

  1. Žasne nad vašou prácou

Ak ste lekár, môže byť nadšená z toho, že pomáhate ľuďom. Ak však nemáte morálne skvelú prácu a ona stále opakuje, aké je vaše zamestnanie úžasné, zrejme vie, že v ňom zarobíte veľa peňazí.

  1. Má drahé chúťky

Kupuje si vždy najdrahšie kúsky oblečenia? Potom môže ísť o zlatokopku. Ľudia, ktorí túžia po prepychu, no nezarábajú na to dostatočne, hľadajú niekoho, kto im luxusné veci kúpi.

  1. Po darčeku vám vždy prepáči

Ak každú hádku vyrieši darček, je to takmer určite zlatokopka. Problémy sa riešia komunikáciou, nie drahými vecami.

  1. Nepočúva vás

Keď rozprávate, nevenuje tomu pozornosť. Nezapamätá si nič dôležité, čo jej o sebe poviete. Je to preto, že jej na vás nezáleží a zaujíma ju len vaša peňaženka.

  1. Váš program ju nezaujíma a presadzuje svoj

Nikdy si neurobí čas a nepríde na udalosti, ktoré sú pre vás dôležité. Na vás však nalieha, aby ste ju sprevádzali na koncertoch, večerách alebo pri nakupovaní.

  1. Trvá na drahých večerách

Keď sa idete vonku zabaviť, nikdy vás to nevyjde lacno. Reštaurácie aj kluby musia byť luxusné. Väčšinou si vyberie jedlo z najdrahších v ponuke.

  1. Vlastne o nej veľa neviete

Hovorí vám o svojej rodine, záujmoch, hodnotách – hocičom, čo je vo vzťahu dôležité? Ak nie, zrejme pre ňu nie ste dôležitý.

  1. Je „mimo vašu ligu“

Je ťažké si to priznať, no ak nie ste najväčší krásavec a chodíte s mimoriadne atraktívnou ženou, treba si na ňu dať pozor. Obzvlášť vtedy, ak zarábate veľa peňazí.

  1. Ostatní vás nemajú radi

Možno naopak dobre vyzeráte, no nemáte najlepšiu povahu. Viete to podľa toho, že ostatní s vami neradi trávia čas. Ak nie ste zvyknutý, že je niekto z vašej spoločnosti taký nadšený ako ona, možno má skrytý záujem.

  1. Pýta si od vás peniaze

Ak ste v dlhodobom vzťahu, partnerka prežíva finančne náročnejšie obdobie a požiada vás o peniaze, je to v poriadku. Problém nastáva, ak si od vás pýta peniaze žena, s ktorou ste len nedávno začali chodiť.

  1. Nezarába veľa, ak vôbec pracuje

Toto môže byť problém, ale aj nemusí. Ak sa však nízky príjem spojí s niektorým z predošlých varovných signálov, utekajte od nej preč.

Čítajte tiež:

Hľadám sponzora, zlatokopky ako na dlani

9 signálov, že vás žena vodí za nos

Toto vám pomôže prekonať pocit menejcennosti


Zdroj: http://www.lovepanky.com/men/dating-women-tips-for-men/girls-who-are-gold-diggers