Živá Barbie Valeria Lukyanova z Ukrajiny je aj spiritualistka (galéria)

0
5044

Valéria BarbieBábika Barbie menom Valeria Lukyanova, je jednou z najznámejších krások z východu, ktorá svoju posadnutosť po podobnosti s bábikou, dotiahla do určitej dokonalosti. Nezdravo chudá, s bujným poprsím a tváričkou ako z rozprávky, však predsa len dokazuje, že to ide, aj keď sú na to nutné predpoklady genetické, finančné, a psychologické. Valeria je dnes svojim spôsobom internetovou celebritou. Na Facebooku má takmer milión fanúšikov, na Youtube si jej spev, či kurzy líčenia pozrú tisíce dievčat, či aj mužských zvedavcov. Či sa to zdá, alebo nie, Valéria je so sebou spokojná a zároveň úspešná. Má rada všetko krásne a jej transformácia na známu americkú hračku prebiehala až v dospelosti. Možno tomu nebudete veriť, no samotná Valéria popiera akékoľvek plastické operácie okrem tej na zväčšenie pŕs. Podľa nej má ísť len o prácu s líčením a o zdravú životosprávu. Niektoré fotografie jej tvrdenia vyvracajú, no ako sama tvrdí, má ísť o Photoshop, avšak nie v jej réžií, ale v réžií neprajníkov. Za postavu vďačí prísnemu vegetariánstvu a tekutej diéte.

Valeria Lykyanova Barbie

Valeria Lykyanova Barbie

Valeria Lykyanova Barbie

Valeria Lykyanova Barbie

Valeria Lykyanova Barbie

Biografia
Valéria sa narodila 23. augusta 1985 na Ukrajine v meste Tiraspol. Od malička bola očarená svetom bábik a od 12 rokov aj svetom spirituality, miluje hudbu, a samozrejme, čo je podľa fotografií evidentné, svoju krásu. Je vydatá za ukrajinského podnikateľa, s ktorým sa pozná od detstva a svadbu mali dávno pred tým, než prišla s radikálnou zmenou zovňajšku. Obaja spolu žijú v ukrajinskej Odese. Jej sestra Oľga nepodľahla kúzla Barbie tak, ako Valéria. Rada cestuje a vyštudovala architektúru.

Valeria Lykyanova Barbie

Valeria Lykyanova Barbie

Valeria Lykyanova Barbie

Valeria Lykyanova Barbie

Valeria Lykyanova Barbie

Valeria Lykyanova Barbie
Zdroj: https://www.facebook.com/ValeriaLukyanova

Podstúpila operáciu pŕs, ktorá ju z pôvodnej klasickej dievčiny s dlhými blonďavými vlasmi zmenila na atraktívnu pre mužov, ktorým oči padajú na ženskú hruď častejšie. Už mala plastiku za sebou, keď sa v roku 2007 umiestnila na 1. mieste ukrajinskej súťaže krásy Miss diamantová korunka. Niekoľko online médií ju pred rokmi obviňovalo, že fotografie, ktoré vešia na internet, sú i tak upravované vo Photoshope a nemôže ich teda považovať za svoje originály, na čo sa začala viac objavovať na videu, kde je predsa len retuš komplikovanejšia. Bola hosťom v niekoľkých šou, v rozhovoroch aj zahraničných magazínov. Niektoré zdroje však predsa len chcú prinášať dôkazy o tom, že má na sebe viac plastických operácií a že na ne minula poriadny balík.

Dokumentárny film
Objavila sa aj v dvoch dokumentárnych filmoch, ktoré bližšie predstavujú jej začiatky a súčasnosť. Tento napríklad začína naozaj originálne, odhaľuje to, čo je pre Valeriu v živote jednou z najdôležitejších vecí. Duchovno a spiritualizmus a s ním sa aj predstavuje. Jej duchovné meno je Amatue… Že nerozumiete? To nič, ani my. Dokument o nej priblíži azda všetko potrebné.

Ďalších pár videí s Valériou, alebo o Valérii.

Pred a po:

Pozor, Valeria je aj aktívna umelkyňa


…písal som, že pozor!

Zdroje a referencie:
Facebook: https://www.facebook.com/ValeriaLukyanova
Youtube: http://www.youtube.com/user/Amatue
wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Valeria_Lukyanova