TOP 10 najhlúpejších úmrtí za ktoré môže sex

1
5173

Umrtia pri radovánkachSex chutí v každom veku. Nebýva žiadnou vzácnosťou, že slastný akt človeka rozruší na toľko, že slabé srdce to nezvládne. Svoje spraví aj Viagra, no celkom iné je, keď za smrť počas sexu nemôže ani vek, ani srdce a dokonca ani manžel vo dverách. Tu je možno 10 tých najabsurdnejších a najhlúpejších spôsobov, ako prišli o život počas sexu niektorí ľudia vo svete.

V garáži a s bežiacim motorom
V roku 1999 si rumunský futbalista Mario Bugeanu užíval vo svojom Mercedese zaparkovanom v menšej garáži. Len akosi zabudol, že nechal bežať motor, napustil do malého priestoru splodiny a so svojou milenkou sa udusili.

Pozor na elektrinu
Na predmestí Amsterdamu sa v roku 2004 podarilo manželke zabiť svojho 41 ročného manžela po tom, čo experimentovali s elektrickým prúdom. Pán si zrejme želal nahradiť modrú tabletku poriadnou šupou elektriny, no zomrel na srdcový infarkt po tom, čo si to síce rozmyslel, no manželka až taká rozmyslená nebola.

Prvý sex ako posledný sex
Dvaja Japonci toľko odkladali prvý sex až na svadobnú noc, ktorú si užili v neuveriteľných 34 rokoch, až to jeden z nich neprežil. Obaja rovnako starí boli dlhoroční priatelia. Keď sa po naozaj dlhom čase rozhodli vziať a došlo k prvému milovaniu, Tomiove srdce zlyhalo a na svojej čerstvej novomanželke Sachi zomrel. Niektorí muži by zomreli ešte skôr čakaním na tento deň.

Manželka aj milenka naraz
V roku 2002 sa v hlavnom kubánskom meste v jednom hoteli na recepciu privalili manželka aj milenka jedného pána. Keď dorazila pomoc, bolo už neskoro. 45 ročný chlapík zomrel podľa lekárskej správy na následky nadmerného vzrušenia a účinkov modrej tabletky.

Tréner Cantori a jeho neverná manželka
Cirkusový tréner koní Cantori sa v máji 1993 zastrelil po tom, čo neskoro v noci načapal v stajni svoju manželku. Kiež by to bol milenec, zrejme by ho rovno zastrelil. Šlo však o koňa a tak namieril zbraň proti sebe samému.

Anita a Richard na zadnom sedadle
V Británií v roku 2002 prišli o život dvaja mladí ľudia. Tí si užívali na zadnom sedadle auta na odľahlom mieste. Zrejme si pri užívaní ani nevšimli, že auto nemajú zabrdzené a ocitli sa v jazere. Nie je známe, ako mohlo dôjsť k utopeniu oboch a vôbec zídeniu auta do jazera. Až priatelia Anity, ktorá sa v aute utopila, odhalili, že sa veľmi tešila na zadné sedadlo auta a večer na odľahlom mieste.

Filipínska fotomodelka
53 ročný kalifornčan Robert Giles bol na dovolenke na Filipínach a na hotelovú izbu si zaplatil mladú Filipínku. Ani tak nie na sex, ako na niekoľko fotiek jej nahého tela v rôznych pózach. Len čo sa poriadne vzrušený a nadšený Robert začal zvýjať a pustil fotoaparát, dievčina pochopila, že sa niečo deje. Muž na mieste zomrel. Opäť za to mohol srdcový infarkt.

Na streche zrejme kvôli výhľadu
Rusko je plodnicou množstva nehôd, zranení a bizarných kúskov v každej oblasti. Napriek tomu do sveta prenikne málo informácií o prípadných úmrtiach, za ktoré by sme mohli vyniť sex. No jedno predsa. Asi 30 ročný muž si to so svojou milenkou rozdával na streche hospodárskej budovy. Keď chcel zmeniť polohu, dievča pri postavení na nohy stratilo rovnováhu a on v snahe ju vychytiť urobil pohyb, ktorým prerazil škridly a zledel do vnútra na kovovú sejačku. Dievčina sama nevedela zísť dole sama a pôvodnou cestou, preto skočila, pričom sa poranila.

Asistentka so šéfom na balkóne
V jednom z hotelov v meste Los Angeles sa počas služobnej cesty ubytovala asistentka so svojim šéfom. Svoju pracovnú cestu si spestrili milovaním na balkónovej rímse v slušnej výške. Vo chvíli, keď chcela Sandra zmeniť polohu a začala sa pretáčať, stratila rovnováhu a spadla na zem. Jej šéf, mnohé zdroje uvádzajú meno Robert Salazer, sa ihneď obliekol a utekal po pomoc. Žene sa však už nepodarilo pomôcť.

Theresa Hill a Jimmy Ferrozzo
Nočné mory musela mať ešte dlho tanečnica Theresa Hill, ktorá si po záverečnej užívala s Ferrozzom. Tí sa nechali vyniesť v bare Condor v San Franciscu na veľkom klavíri, ktorý bol počas večerov atrakciou, kedy hráča aj celý klavír vyniesli laná do vzduchu. Efekt síce dobrý, no tiež lákavý pre pikantné hry. Len čo boli sami dvaja a oddávali sa vlastnému spôsoby hry na klavíri, Jimmy z výšky spadol a pod klavírom zomrel. Theresa, ktorá zostala hore bez možnosti návratu mala pod sebou celú noc Jimmyho telo, sama nezaspala a našli ju až ráno, keď znova otvárali bar.

Comments are closed.