Šialená žena z pražského metra je známa „novinárka“, na webe má už aj remix

0
1430

Pražské metroNová česká celebrita z pražského metra, ktorá predviedla nechutnú sprchu vulgarizmov vo včerajšom článku, je známa. Český bulvár pomerne rýchlo vypátral, že ide o vyslúžilú novinárku Júliu Kuskovú Klímovú, ktorá podľa portálu showbiz.cz len využíva legitimáciu žurnalistu, aby sa dostala na množstvo akcií, na ktorých sa bezplatne „nažerie“ a napchá do tašky jedlo. Jej slovensky znejúce krstné meno pritom napovedá, že jej urážky na adresu Slovákov možno neboli adresované pani s kufrom, ale možno sebe samej. Portál televízie Nova dokonca priniesol informácie o tom, že táto pani opakovane a často nadáva svojim susedom, terorizuje v okolí ľudí, nadáva deťom a mnohí sa jej boja pre jej hnusné agresívne správanie.

Internet sa na nej baví
Pani, ktorá svoje nervy a nechutné správanie nedokázala pre banalitu udržať na uzde, vyhlasuje, že všetko to na ňu narafičil bývalý priateľ. Nafingoval dokonca aj video a celú situáciu. Určite. Šialený výstup pani Júlie však inšpiroval množstvo vtipálkov. Na Facebooku má hneď niekoľko svojich stránok a nájsť môžete aj množstvo vtipných obrázkov, kde sa pridáva spojenie „mám právo sedět“ napríklad k fotografii väzňa Kájínka, či do obrázkov zo školského prostredia a podobne. Rovnako tak vznikajú aj vtipné videá, ktoré používajú zvukovú stopu zo slávneho videa z metra. Na našom Facebooku práve netradične pribudli tri obrázky s touto tematikou.

Upozorňujeme, že video je stále plné tvrdých vulgarizmov a urážania, čo nemusí byť vhodné pre mládež.

Hitler paródia

Dokonca sa objavil aj hudobný remix

Nuž a nakoniec, zakúpením lístka nevzniká žiadne právo na sedenie, pokiaľ nejde o dopravu s miestenkou. Nemá však ani právo vulgárne urážať a verbálne útočiť na ľudí, vyhrážať sa im a podobne. V prípade, ak by sa dotknuté osoby spoločne spojili do jedinej žaloby, je dokonca možné, že proti tejto agresívnej žene ako hrozbe spoločnosti existuje šanca. Otázne je, do akej miery sa následne môže pomstiť známym aj celkom neznámym ľuďom.