Seriál Simpsonovci bude naďalej pokračovať

1
1850

Ešte minulý týždeň to vyzeralo, že seriál Simpsonovci končí. Dabingový herci, ktorí dabovali hlavné postavy v pôvodnej anglickej verzii, nechceli pristúpiť na zníženie honorárov. Ich plat s amal po zmenách pohybovať v polovici pôvodných honorárov. Asi netreba dodávať, že ide o v prepočte niekoľko miliónov korún za epizódu. Faktom tiež je, že mnoho hercov z anglickej originálnej verzie sa hlasovo podieľa aj na iných postavách. Napríklad najznámejším je hlasový predstaviteľ Homera Simpsona – Dan Castanella, ktorý okrem Homera dabuje ešte minimálne 10 ďalších postáv.

Posledný víkend však priniesol dohodu. Herci sa dohodli na tom, že budú pokračovať v spolupráci a schválené im boli dvojtretinové honoráre. Rokovania a riešenia horšej finančnej situácie, do ktorej sa napriek vysokej ziskovosti seriálu televízia FOX dostala, teda nakoniec dopadli dobre pre fanúšikov seriálu.

Seriál Simpsonovci
Simpsonovci sú najdlhšie vychádzajúcim animovaným seriálom na svete. Vychádzajú už dve desaťročia. Vznikli celkom náhodou, keď Mat Groening prišiel na konkurz grafika s inou postavičkou a rodinku Simpsonovcov mal len ako návrh kreslený v čase voľna počas čakania v čakárni. mená potom dostali podľa ľudí v jeho okolí. To ešte netušil, že pôjde o jeden z nazjnámejších a najlepších seriálov. Každý jeden diel Simpsonovcov reagje na aktuálne udalosti v USA a mnoho problémov sa týka reálnych problémov amerických domácností…

Comments are closed.