Slovenskí spotrebitelia tento rok po prvýkrát zvolili značky, ktorým najviac dôverujú.

0
1775

Program Dôveryhodné značky

Spoločnosť Atoz Marketing Services spustila prvý ročník marketingového programu Dôveryhodné značky, v ktorom si slovenskí spotrebitelia zvolili značky, ktorým na domácom trhu najviac dôverujú.

Cieľom programu je ocenenie najdôveryhodnejších značiek v 40 kategóriách na trhu rýchloobrátkového tovaru, ale tiež v oblastiach, ako je napríklad bankovníctvo, poisťovníctvo, telekomunikačné služby a ďalšie. O víťazoch programu rozhodli výsledky rozsiahleho prieskumu agentúry STEM/MARK na reprezentatívnom paneli 2 000 respondentov.


Tip redakcie: Foto: To je ale ,,šupa” ! Pozrite akú fotku zavesila Dominika Cibulková


„Na Slovensku program, ktorý by ocenil najdôveryhodnejšie značky na základe nezávislého názoru spotrebiteľov, doteraz chýbal. Preto sme sa rozhodli otvoriť marketingový program, ktorý ocení značky, ku ktorým majú slovenskí spotrebitelia najväčšiu dôveru, a to iba na základe ich hlasov. Výrobcovia týchto ocenených značiek získajú vďaka tomuto programu možnosť odlíšiť sa od konkurencie, posilniť svoj marketing a zvýšiť predaje všetkých výrobkov uvedených pod ocenenou značkou,“ hovorí Katarína Bálintová, projektová manažérka programu.

Slávnostné vyhlásenie výsledkov sa uskutoční 30. novembra v Radisson Blu Carlton Hotel v Bratislave.

Čítajte tiež:

Bucľatejší a starší otcovia sú podľa vedcov pre ženy atraktívnejší a žijú dlhšie

PR pre rozvoj podnikania na internete je nové SEO


O Atoz Marketing

Skupina Atoz Marketing v roku 2001 odštartovala v Českej republike program Volba spotřebitelů – Nejlepší novinka (vtedy ešte pod názvom Zvolen výrobkem roku spotřebiteli), ktorý oceňuje inovácie na českom trhu rýchloobrátkového tovaru a od roku 2012 tento program pod názvom Voľba spotrebiteľov – Najlepšia novinka aj na Slovensku.

Program Dôveryhodné značky oceňuje od roku 2015 najdôveryhodnejšie značky na trhu v Českej republike a od roku 2016 tiež na Slovensku.

Atoz Marketing je súčasťou portfólia skupiny Atoz Group, ktorá sa špecializuje na komunikáciu a podporu predaja prostredníctvom svojich publikácií a odborných podujatí na Slovensku a v Českej republike v oblastiach retailu, logistiky, horeka segmentu, obalového priemyslu, farmácie a marketingu.

Podobne ako Atoz Marketing je súčasťou Atoz Group aj jej partnerská skupina Atoz Retail, ktorá na Slovensku od septembra 2011 vydáva časopis Tovar&Predaj určený obchodníkom s rýchloobrátkovým tovarom a organizuje kongres Samoška, ktorého cieľom je podpora domáceho maloobchodného trhu.

Viac informácií nájdete na www.atoz.sk.