One Direction, úspešný boyband z Británie boduje s One Way Or Another

0
1747

One Direction a ich prebratý hitBežný nedievčenský svet ani nepostrehol novú chlapčenskú kapelu. Chlapci zo skupiny One Direction vyzerajú, ako by ich špecializovaná agentúra vyberala celé mesiace, len aby zaútočili na city a chute mladých báb na celom svete. Momentálne na Youtube predstavili svoj charitatívny videoklip k prebratej starej hitovke One Way Or Another. Zaujímavosťou je, že za dva necelé dni dokázal dosiahnuť 7 milliónov pozretí. Video ašpiruje na nového rekordmana, zdá sa.

Kde sa vzalo One Direction?
Briti sa najviac dostali do povedomia verejnosti účinkovaním v The X Factor v roku 2010. Chlapci v zostave Liam Payne, Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik, a Louis Tomlinson tvoriaci mladý boy band sa dali dohromady práve vďaka súťaži. Chlapci vystupovali ako jednotlivci a v skupine „chlapci“ sa spojili aj na základe podnetu od porotkyne Nicole Scherzinger. Mohli tak v súťaži bojovať ako jedna skupina a nešli proti sebe. To sa im aj vyplatilo. Simon Cowell, otec šou ako American Idol, Superstar, alebo X Factor. a jeho nahrávacia spoločnosť Syco Records s chlapcami podpísali zmluva za 2 milióny libier.

Majú za sebou dva oficiálne albumy, prvý z roku 2011 s názvom Up all night a druhý Take Me Home z minulého roka. Za rozmach a šíriteľnosť ich mena, fotografií a hudby sa môžu poďakovať portálom Youtube.com, Twitter.com a Facebook.com, kde sa vo veľkom koncentrovali fanúšikovia najmä dievčenského pohlavia vo veku od pomaly nula až po 18 rokov.