Nová francúzska cukráreň v Bratislave otvorila vo veľkom štýle

0
10398

Posledný júnový deň bol pre fanúšikov francúzskych cukroviniek významný. V Bratislave bola otvorená nová francúzska cukráreň a otváranie sa nieslo vo veľkom francúzskom štýle. La Patisserka na Krížnej ulici číslo 3 láka budúcich milovníkov francúzskych cukroviniek na jedinečnú, príjemnú atmosféru a, samozrejme, tradičné aj netradičné cukroviny. Máme pre vás prehľad toho, ako prebiehalo otvorenie tejto cukrárne v Bratislave a aj výber toho najlepšieho, čo si v nej môžete objednať.

la patisserka
Foto: Facebook

Francúzska cukráreň La Patisserka v Bratislave stavila na tradície

Táto nová francúzska cukráreň v Bratislave má za sebou celkom zaujímavý príbeh, ktorý dodáva ich zákuskom neopísateľného ducha. Cukráreň La Patisserka založili dve kamarátky, ktoré na ceste po Francúzsku opantala vôňa vanilky. Keď privoňali k domácemu cukrárskemu umeniu, bola z toho láska na celý život. Takto sa v roku 2013 začal písať príbeh La Patisserky, francúzskej cukrárne v Bratislave. Dnes, o tri roky neskôr, si pre to tí, ktorí si radi osladia život, môžu vychutnať Francúzsko priamo na Krížnej ulici číslo 3. Príjemná až rodinná atmosféra sú presne také pocity, ktoré vo vás vyvolá prostredie s kombináciou chutných cukrovín priamo v Bratislave.

la patisserka

la patisserka

la patisserka

la patisserka

la patisserka

la patisserka

Nájdete tu tradičné francúzske tarty či cheescaky, tartelette a mnohé iné. Všetko s nádychom nefalšovaného Francúzska. Taktiež, ak chystáte svadbu alebo potrebujete chutný a sladký catering na vašu oslavu, La Patisserka sa o to postará. Otváranie La Pattiserky v Bratislave sa nieslo vo veľmi priateľskom duchu, kde si prví nedočkavci mohli vychutnať to najlepšie, čo táto francúzska cukráreň v Bratislave ponúka.

Kontakt: http://lapatisserie.sk/, 0908 285 694, 0907 541 794

La Patisserka je aj na Facebooku!

Foto: Tammy Antalová