Návraty amerických vojakov domov a pravé emócie ich prekvapených detí

0
2750

Americké vojaci a detiVideá, kde sa otec vracia z Afganistanu po dlhých mesiacoch služby a vítajú ho manželky, psík, či deti, sú nám veľmi dobre známe. Radosť z návratu otecka, či mamičky, sa dá prejaviť rôzne a pre niektoré deti sú to veľké okamihy. V posledných rokoch si však radosť a moment prekvapenia nenechávajú ujsť majitelia kamier a tak majú aj ostatní možnosť pozrieť si prekvapenie a reakcie ľudí, kedy fungujú emócie a radosť vo svojej nefalšovanej podobe. Dnes sme si našli 5 videí, ktoré sú niečím zaujímavé a pekné, kde môžete vidieť niektoré návraty amerických vojakov domov.

Rozbaľovanie darčeka
Pre toto dievčatko budú možno narodeniny nezabudnuteľné. Dlhý čas rozbaľovalo obrovský darček, ktorý ju čakal pred domom a keď sa to konečne podarilo, vo veľkom darčeku nebola žiadna hračka, ale otecko…. aké sklamanie… či radosť?

Kratšie rozbaľovanie darčeka
Aj na tomto videu si deti rozbalili otecka. Tu to však šlo rýchlejšie, rovnako ako nával emócií prišiel okamžite.

Darček na vysvedčenie
Niekto u nás dostane za vysvedčenie bicykel, iný facku, tento chlapec dostal prekvapenie v podobe návratu otca z Afganistanu.

Basseballový zápas a maskovaný hráč
Keď pred žiackym bassebalovým zápasom otec jedného z dievčat priniesol videonahrávku na veľkú obrazovku s pozdravom, dievča ešte netušilo, že nezostane len pri nahrávke. Keď malo hodiť symbolickú loptičku chytačovi, hodila krátku a keď mala ísť po loptičku, rýchlo pochopila, že chytač nie je obyčajný chytač.

Školské divadelné predstavenie
Z amerických filmov vieme, že oteckovia vždy zmeškajú školské predstavenie svojich detí, pretože je to najjednoduchší spôsob, ako vyjadriť o danej postave, že je nespoľahlivá, alebo uprednostňuje prácu (a žiaľ aj prežitie) pred rodinou. Tu po dlhšom čase máme príklad otecka, ktorý na predstavenie svojej dcéry dorazil a vylepšil tak inak obyčajný deň na divadelných doskách.